E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Enkaz'dan muhteşem çıkış---

'Enkaz'dan muhteşem çıkış

'Enkaz'dan muhteşem çıkış
13 Ağustos 2023 - 11:43 borsagundem.com

Süper Lig'de geçen sezon Kasımpaşa galibiyetinin mutluluğunu yaşarken asrın felaketi ile sarsılan Atakaş Hatayspor, yeni sezona deplasmanda Pendikspor'u 5-1 mağlup ederek başladı

Volkan Demirel'in takımı Atakaş Hatayspor, deplasmanda Pendikspor'u 5-1 yenerek geçen sezo yaşanan acının ardından Trendyol Süper Lig'in ilk haftasına büyük moralle başladı.

3. dakikada Strandberg'in golüyle Atakaş Hatayspor öne geçti. Hatayspor'un diğer gollerini 23. dakikada Görkem Sağlam, 46. dakikada Bertuğ Yıldırım, 57. dakika ve 85. dakikalarda Dele-Bashiru kaydetti.
Pendikspor'un tek golünü ise 90+3'te Thuram attı.

"Galibiyetten daha önemli olan sahaya çıkabilmemizdi"

Atakaş Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel, "Galibiyetten daha önemli olan sahaya çıkabilmemizdi." dedi.

Ümraniye Şehir Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Demirel, kendileri için önemli olanın Hatay halkını ve depremzedeleri umutlandırmak olduğunu söyledi.

Depremin ardından 5-6 aylık bir süreç geçtiğini dile getiren Volkan Demirel, "Sahaya çıkıp Hataylılara, depremzedelere umut olabildiysek, en önemli galibiyet budur. Sahaya çıkan oyunculara, Hatay'a gönül veren herkese teşekkür ediyorum. Onlar için sahaya çıktık. Beş gollü bir galibiyet aldığımız için mutluyum." ifadelerini kullandı.

Takımının attığı ilk golün ardından duygulanan ve bu durumun, duygudan çok daha öte bir his olduğunun altını çizen Demirel, şöyle devam etti:

"İlk golü attığımız için, sahaya çıktığımız için, birikmişliğin verdiği bir durumdu duygusallaşmak. Böyle bir durumdan desteklerle beraber buralara gelmek önemliydi. Destek veren herkese çok teşekkürler. Destekler olmasa bu takımı kuramazdık. Duygulanmamak mümkün değil."

Takımının fiziksel açıdan iyi durumda olduğunu ve lige iyi hazırlandıklarını da belirten Demirel, sözlerini şu şekilde noktaladı:

"Transfer ettiğimiz oyuncuların hepsini kendim izledim, yorumladım, kendim konuşup buraya getirdim. Ne istediğimi biliyorlardı. Bütün transferlerimizi sezon başlamadan yaptık. Bu hafta içi bir transferimiz gelecek, akabinde bir transferimiz daha olacak. Bizim avantajımız sezona daha önce hazır olmaktı. Ne istediğimi biliyordum ve ona göre oyuncular seçtiğim için ne olacağını tahmin edebiliyordum. Beş gol attık ama kaçan en az 5 gol vardı. Skor önemliydi ama benim için ne galibiyet, ne mağlubiyet önemli. Benim tek derdim depremzedelere umut olabilmekti. Onlara umut olabildiğimizi düşünüyorum."

Volkan Demirel 6 Şubat gecesini anlattı

Fenerbahçe'de yeni hoca belli oluyor: Ya Kartal ya Demirel!

Hataysporlu Atsu’nun cenazesi İstanbul’a gönderildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)