E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmre Mor yeniden Süper Lig'de---

Emre Mor yeniden Süper Lig'de

Emre Mor yeniden Süper Lig'de
22 Ağustos 2021 - 12:02 borsagundem.com

Fatih Karagümrük, Emre Mor'un transferi için Celta Vigo ile anlaşmaya vardı. 24 yaşındaki futbolcunun yarı maaşını Süper Lig ekibi ödeyecek

Danimarka'nın Nordsjaelland kulübünde parladıktan sonra Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Mor Alman devinde beklentileri karşılayamamış ve Celta Vigo'nun yolunu tutmuştu. 2019-2020 sezonunun başında önce Galatasaray'a devre arasında da Olympiakos'a kiralanan genç futbolcu yine hayal kırıklığı yaratan bir performansla Celta Vigo'ya geri dönmüştü.

Celta Vigo, Emre Mor'un sözleşmesini feshetmeye çalışıyor fakat oyuncu bunu kabul etmiyor. İspanyol AS'ın iddiasına göre Fatih Karagümrük, Emre Mor'un transferini tamamlamak üzere... Haberde oyuncunun ücretinin yarısını Celta vigo diğer yarıını ise Fatih Karagümrük karşılayacak.

AS'ta yer alan haberin detayında oyuncunun menajeri Emre Mor'u Beşiktaş ve Trabzonspor'a önerse de bu öneri reddedildi ve sonunda bir başka İstanbul kulübü Fatih Karagümrük ile anlaşma sağlandı.(Ahmet Turna /Milliyet)

Emre Mor'dan Galatasaray'a veda mesajı

Galatasaray, Emre Mor'u Olympiakos'a kiraladı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • oktay doğaner22 Ağustos 2021 17:17

    insan işte böyle kendi parasıyla rezilliği satın alır. işin garibi sonra da çok şaşırır.