E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEmenike'den sürpriz sosyal medya paylaşımı---

Emenike'den sürpriz sosyal medya paylaşımı

Emenike'den sürpriz sosyal medya paylaşımı
12 Aralık 2019 - 15:00 borsagundem.com

Emenike’den sürpriz sosyal medya paylaşımı: Yakında eve dönüyorum

Süper Lig'de bir dönem Fenerbahçe forması giyen Emmanuel Emenike sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye'ye dönüş yapacağını açıkladı.

Son olarak Belçika Ligi ekiplerinden Westerlo’da oynayan ve fiziki yetersizlik nedeniyle geçtiğimiz ay sözleşmesi fesh edilen Emenike Instagram hesabından bir paylaşım yaptı.

Türkiye’ye dönüş mesajı veren Nijeryalı oyuncu yaptığı paylaşımda Türk bayrağı kullanarak “Bu harika ülkeyi çok özledim. Çok yakında eve dönüyorum” dedi.

Türkiye’de son olarak Fenerbahçe forması giyen 32 yaşındaki tecrübeli forvetin yolu daha sonra Olimpiakos ve Las Palmas’dan da geçmişti.

Emenike geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın 67. yaşını sosyal medyadan bir paylaşım yaparak kutlamıştı. Emenike, söz konusu paylaşımında, “Her harika baba, harika bir doğum gününü ve daha fazlasını hak eder! Mutlu Yıllar baba” ifadelerini kullanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yılmaz13 Aralık 2019 17:21

    Nedense son kullanma tarihleri biten herkes Türkiye yi çok özlüyor başırılı oldular mı büyük takımlarda oynamak isterler 1 yıldan beri forma şansı bulamayan bizi özlüyor iyi vallah