E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemEmeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyeleri Nisan'da ödenecek---

Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyeleri Nisan'da ödenecek

Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyeleri Nisan'da ödenecek
21 Mart 2020 - 12:07 borsagundem.com

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, emeklilere Ramazan Bayramı için mayıs ayında ödenecek bin lira ikramiyenin nisan ayında verileceğini bildirdi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Selçuk, salgında çalışma düzenlemelerini açıklıyor

Bakan Selçuk'tan çocuklar için sağlık taraması açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • recep21 Mart 2020 16:25

    Bu ikramiye hep bin lira da mı kalacak.?

  • Yorum21 Mart 2020 13:48

    Turizmde bir tatil köyünde magazada çalışıyorum her sene martta dükkanı açar temizligimizi yapar sezona hazırlık Yapardık yeni ürünleri dizerdik bu sene daha bişey yok evde oturuyorum nekadar süre böyle bekliyecem onuda bilmiyorum emeklide degilim ay başında atm den gidip maaşı çekeyim ne olacak böyle bizim gibi çalışanlar yazın çalıştığını kışın yerler kışa yetmez tabi kışında geçici işler bulur öyle hayatlarını sürdürürler şimdi bu kış iş te bulamadık suriyeli kardeşlerimiz sagolsun yeni sezon başlamasına 2 ay var para suyunu çekti sezon başlarımı başlamaz mı oda muamma iki milyona 1 milyon yardım yapılacakmış bunun içinde biz varmıyız onuda bilmiyorum o binlira neye yarar onuda bilmiyorum kira var o ne olacak pahalılık Bi taraftan nereden çıktı bu corona

  • Eco21 Mart 2020 13:17

    Emekli işi ciddiye almaz da oturduğu yerde oturmazsa ve bu iş çok uzar ilaç aşı bulunmazsa maaşı bir süre sonra unutmak zorunda kalabilir.

  • Numan21 Mart 2020 18:41

    Allah kolaylık versin kardeşim eski truzimci olarak bende senin gibiydim on yıl önce hayvancılığa başladım,bilirim zor ne yapacaksin yardımlaşma eş-dost destek olsun

  • recai21 Mart 2020 12:22

    koronadan emekli etkilenmiyor ki, asıl işe gidemeyenler etkileniyor.