E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriEmek Elektrik cihazlarını rehin verdi---

Emek Elektrik cihazlarını rehin verdi

Emek Elektrik cihazlarını rehin verdi
03 Temmuz 2013 - 16:38 borsagundem.com

Emek Elektrik elindeki makine ve cihazların bir kısmını rehin verdi

Emek Elektrik  KAP'a yaptığı açıklamada Faktoring sözleşmelerinden kaynaklanan borçlarının teminatı için, Ankara Akyurt'taki fabrikasında bulunan makina ve cihazlarının bir kısmını Deniz Faktoring'e rehin verdi.
KAP'a yapılan açıklama şöyle: ''Şirket Yönetim Kurulu'nun 02.07.2013 tarihli toplantısında;

Deniz Faktoring A.Ş. nezdindeki Şirket kredi limitlerinin arttırılması amacıyla, Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. ve Deniz Faktoring A.Ş. arasında akdedilen 22.04.2011 tarihli 5.000.000.-TL (BeşmilyonTürk Lirası) tutarlı Faktoring Sözleşmesi ve bundan sonra akdedilecek Faktoring Sözleşmelerinden kaynaklanan doğmuş ve doğacak borçların 6.800.000.-TL (AltımilyonsekizyüzbinTürk Lirası) kısmının teminatını teşkil etmek üzere Balıkhisar Mahallesi Köy İçi Kümeevleri No:574/A Akyurt/ANKARA  adresinde bulunan fabrikasındaki menkul malları (Makina ve Cihazların) bir kısmını fekki Deniz Faktoring A.Ş.  tarafından bildirilinceye kadar süresiz olarak birinci dereceden Deniz Faktoring A.Ş.'ne rehin edilmesi hususunda karar almış olup, 02.07.2013 tarihi itibariyle Deniz Factoring A.Ş. lehine rehin edilmiştir.''

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)