E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemElon Musk'a başkan danışmanlığı teklifi---

Elon Musk'a başkan danışmanlığı teklifi

Elon Musk'a başkan danışmanlığı teklifi
27 Ağustos 2023 - 13:04 borsagundem.com

ABD'de Cumhuriyetçi Ramaswamy, başkan olursa Elon Musk'ı danışman yapmak istediğini söyledi. Musk, daha önce Ramaswamy'i "umut vadeden bir aday" olarak nitelendirmişti.

ABD'de 2024'teki başkanlık seçimleri için Cumhuriyetçilerin aday adayı olan milyoner Vivek Ramaswamy, seçimleri kazanması durumunda Tesla, X ve SpaceX'in sahibi Elon Musk'ı danışmanı yapmak istediğini açıkladı.

NBC News'in haberine göre Ramaswamy, Iowa eyaletinde katıldığı seçim etkinliğinde başkan seçilmesi durumunda kendisine "yepyeni" bir ekip kuracağını belirtti.

Ramaswamy, "Elon Musk'ı son zamanlarda daha iyi tanıma fırsatım oldu. Twitter'daki çalışanların yüzde 75'ini kovduğu için ilginç bir danışman olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Ramaswamy'nin, haziranda Musk'ın Çin ziyareti için "endişe verici" yorumunu yapması dikkati çekmiş, Musk ise Ramaswamy'nin videolarını alıntılayarak onun "umut vadeden bir aday" olduğunu ve "düşüncelerini açıkça ifade ettiğini" belirtmişti.

Öte yandan Ramaswamy, geçen hafta Fox News'e verdiği röportajda ülkeyi Musk'ın X'i yönettiği gibi yönetmek istediğini dile getirmişti.

ABD'de realite şov sanatçısından iç savaş tehdidi

 

Biden'dan ekibine 'Trump' talimatı: Sessiz kalın

 

Joe Biden'dan adaylık açıklaması

 

Biden, seçim kampanyasını başlattı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)