E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarElon Musk konuştu fiyat tırmanışa geçti---

Elon Musk konuştu fiyat tırmanışa geçti

Elon Musk konuştu fiyat tırmanışa geçti
03 Ekim 2021 - 18:58 borsagundem.com

Son dönemde özellikle Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla birlikte kripto paralara yön veren Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO’su Elon Musk’tan piyasayı hareketlendirecek bir hamle daha geldi.

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, Twitter üzerinden pazartesi günü Shiba Inu cinsi köpeği olan Floki’nin yeni bir fotoğrafını paylaşacağını duyurdu.

Musk, daha önce yaptığı paylaşımlarla birlikte en yüksek hacimli kripto paralar arasında 11’inci sırada bulunan Dogecoin fiyatı üzerinde büyük etki yaratmıştı. Milliyet'in haberine göre bu paylaşımı sonrası Dogecoin’de herhangi bir olağan dışı fiyat hareketine rastlanmazken, geçtiğimiz aylarda çıkarılan Floki Inu (FLOKI) isimli kripto para yüzde 40'tan fazla değer kazandı.

Temettü verimi odaklı yatırım nasıl yapılmalı?

 

FED'i karıştıran 5 milyon dolarlık hisse fonu işlemi

 

Pfizer-BioNTech aşısının yan etkileri belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Direk hapis04 Ekim 2021 09:01

    Bu ne ya adam tek başına manipülasyon yapıyor ve hiç kimse birşey yapmıyor adam üretmeden daha çok kazanıyor. Garibanlarda musk twett atacak diye bekliyor adam alıyor piyasayı toplamış twetten sonra son fiyatı yukarı çekmek için yukarı sürüklüyor koyınlarda peşinden geliyor.

  • Kemal bal05 Ekim 2021 12:39

    Adamın tek başına manipülasyon yaptıran insanlar çok kazanma arzusu ile risk alıp böyle boş ağı olmayan birimleri seçiyorlar sonra ters durumda da ciripto piyasasını kotüluyorlar.. bizler ve birazda adamın zenginliği bu gücü ona veriyor :)

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ03 Ekim 2021 23:32

    Dünyaşı şeyine takmış resmen oynatıyorlar.

  • Selim03 Ekim 2021 21:45

    At yarışı daha mantıklı.

  • Ali madikçi03 Ekim 2021 21:40

    Tüm dünyayı düdüklemenin yolunu bulmuş kurnaz.