E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarElitaş, kripto yasası için Binance ile görüşecek---

Elitaş, kripto yasası için Binance ile görüşecek

Elitaş, kripto yasası için Binance ile görüşecek
18 Ocak 2022 - 13:59 borsagundem.com

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance'nin Türkiye temsilcileri ile perşembe günü TBMM'de görüşecek.



AK Parti, kripto varlıkları ile ilgili üzerinde çalıştığı yasal düzenleme için paydaşlarla görüşmeye devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Grup Başkan Vekili Elitaş, dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance'nin temsilcileri ile perşembe günü Meclis'te görüşme gerçekleştirecek.

Görüşmede, Binance temsilcilerinin, yasal düzenleme konusunda önerilerini sunacağı ve teknik sunum yapacağı öğrenildi.

En yaygın kripto para dolandırıcılık yöntemleri

 

Kripto paraların kader haftası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Air coin18 Ocak 2022 16:13

    Hata. Kendi elinle kendi parana sıkmak.

  • Mucise Reis ;)18 Ocak 2022 14:15

    Bakın, Paypal ile kavga ettınız. Dünyada hangi platformda olurs aolsun avrupalı ve abd li, paypal kullanıyordu. Neden ? çok guvenılır bir fırma. alış veriş yapanların parası %100 güvende. Ticaret yapanlar glonbal işlerde bu firma ile en az komisyon en hızlı alışverşi yapabiliyordu. Ne oldu ? onlarca elektornıks atış kanalı ihracatçıcının ve bireylerın kapatıldı. Bu tarz saçmalıkları umarız kripto olayındada yapmazlar. Yoksa benım bildiğin yüzlerce büyük ciddi yatıımcı. kktc ye, gürcistana, azerbaycana vb. ulkelere gidip bankalardan hesap açıp oraya gitmeyi düşünüyor. online banka hesaplarımız var çunku paypal gidince açmıştık. bu bankalar ile her turlu işlem Türk bankadan daha düşük komisyon ile gerçekleşiyor. şimdi kavga, dövüz, devlet gücü yaptırımı diyip sakın ürkutmeyın. yotube tarzı saçma vergi sistemlerinde bile dışarı pa kaçtı farkında değiller. kümestekine oluyor olan.