E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEl Clasico'da zafer Real Madrid'in!---

El Clasico'da zafer Real Madrid'in!

El Clasico'da zafer Real Madrid'in!
16 Ekim 2022 - 19:40 borsagundem.com

La Liga'nın 9. haftasındaki El Clasico'da Real Madrid, Barcelona'yı Benzema, Valverde ve Rodrygo'nun (P) golleriyle 3-1 mağlup etti.

La Liga'nın 9. haftasındaki El Clasico'da Real Madrid, Barcelona'yı 3-1 mağlup etti.

Dev derbide gol perdesi erkenden açıldı. 12. dakikada hızlı gelişen Real Madrid atağında Toni Kroos takım arkadaşlarını atağa kaldırdı. Yarı sahasını tek başına geçen Alman yıldız, Busquets'in müdahalesiyle düşmesine rağmen pasını Vinicius Junior'a aktardı ve Brezilyalı futbolcu, Ter Stegen'le karşı karşıya kaldı. Vinicius Junior'un vuruşunda top kaleciden sekerken Benzema sol ayağıyla tamamladı ve skoru 1-0'a getirdi.

Bu golden sonra da Real Madrid ataklarını kesmedi. Dakikalar 35'i gösterdiğinde bu kez Federico Valverde sahne aldı: Ceza sahası dışından sol ayağıyla şık bir vuruş yapan Uruguaylı ilk yarının da sonucunu söyledi: 2-0.

Mücadelenin 80 dakikası geride kalırken rahatlamış görünen Real Madrid, Barca'nın farkı 1'e indirmesiyle de telaşa kapıldı. 83'te Ansu Fati soldan topu içeriye çevirirken Lewandowski topa tam dokunamayınca arka direkte Ferran Torres farkı 1'e indirdi.

Bu golden kısa süre sonra Barcelona, De Jong'un pasıyla bir kez daha pozisyona girdi; Ansu Fati'nin vuruşu direğin dibinden dışarı çıktı.

88. dakikada gelişen hızlı atakta Rodrygo, Garcia'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve VAR incelemesi sonrasında Real Madrid penaltı kazandı.

90+1'de Rodrygo sağ köşeden topu ağlarla buluşturdu ve Real Madrid rahatladı: 3-1.

Real Madrid bu sonuçla puanını 25'e yükseltti ve liderliğe tırmandı. Barcelona ise ilk mağlubiyetini alırken haftayı 22 puanla tamamladı.

'Ampute Messi'nin hayatı film oluyor

 

Süper Lig'de dev kapışma

 

Kadın voleybolda Sırbistan Dünya Şampiyonu

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)