E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"El Bab’a Türk’ün demir yumruğu inmeli"---

"El Bab’a Türk’ün demir yumruğu inmeli"

El Bab’a Türk’ün demir yumruğu inmeli
20 Ocak 2017 - 18:38 borsagundem.com

MHP lideri Devlet Bahçeli, "MHP Türk askerinin başarısı için her türlü desteği vermeye her zamanki gibi hazır ve heyecanlıdır. "El Bab’a Türk’ün demir yumruğu inmeli, kuşatma zaferle taçlandırılmalı" dedi

MHP lideri Devlet Bahçeli, El Bab'ta 5 askerin şehit olduğu 9 askerin ise yaralandığı saldırı sonrası sosyal medyadan açıklama yaptı. MHP lideri Bahçeli, Twitter'dan yaptığı açıklamada şunları söyeldi: "Fırat Kalkanı Harekatı’nın 150. günündeyiz. Ve ne üzücü ki, El Bab’tan yine acı haberler geldi. 5 kahraman askerimiz maalesef şehit düştü. 9 kahramanımız ise yaralandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Milletimizin başı sağolsun diyorum.El Bab’a Türk’ün demir yumruğu inmeli, kuşatma zaferle taçlandırılmalı, teröristlerden, hain ve zebanilerden iz ve eser kalmamalıdır. Aziz milletimiz Türk askerinin yanındadır. MHP Türk askerinin başarısı için her türlü desteği vermeye her zamanki gibi hazır ve heyecanlıdır." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gazi20 Ocak 2017 21:01

    Cumhuriyeti yok etmeye çalışan liderler ülkemizi büyük bir girdabın içine sürükledi maalesef. Kahraman şehitlerimizin ruhu şad olsun!

  • mali20 Ocak 2017 20:23

    Sabredin. Terörden arındırılmış ve güvenli bölge mutlaka tesis edilecektir.

  • neden yillardir mhpde simdi anlasildi20 Ocak 2017 19:51

    adamsin ama gec tanidik. affet.

  • Türkoğlu20 Ocak 2017 19:50

    Yeni BOP başkanlığını sana mi verdiler Bahçeli Yazık günah askerlerimizi Başka topraklarda şehit veriyoruz.Yanlış dış poltika nedeniyle Ortadoğu batakligina çekildik.Şehitlerimize Allahtan rahmet ve yaralı askerlerimize şifalar.

  • Nazmi20 Ocak 2017 19:08

    Heyecan derken....