E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporEdin Dzeko Fenerbahçe için İstanbul'da!---

Edin Dzeko Fenerbahçe için İstanbul'da!

Edin Dzeko Fenerbahçe için İstanbul'da!
22 Haziran 2023 - 13:58 borsagundem.com

Fenerbahçe için İstanbul'a gelen Edin Dzeko'nun sağlık kontrolü ve transfer sürecini tamamlamak için İstanbul'a geldi. Kulüp yıldız futbolcunun ilk fotoğrafını da yayınladı.


Fenerbahçe Kulübü, Edin Dzeko'nun sağlık kontrolü ve transfer sürecini tamamlamak için İstanbul'a geldiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, "Dünyaca ünlü golcü futbolcu Edin Dzeko, sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul’a geldi" denildi.

37 yaşındaki yıldız futbolcunun ilk fotoğrafı da paylaşıldı.

EDİN DZEKO KİMDİR?

Edin Dzeko, 17 Mart 1986 yılında Bosna Hersek'te dünyaya gelmiştir. Santrafor pozisyonunda oynayan Dzeko, 193 cm boyundadır. Bosna Hersek Milli Takımı'nda 129 kez forma giyen Dzeko 129 gol 64 asist üretmiştir. Bu sezon Inter ile Şampiyonlar Ligi finaline çıkan Dzeko 52 maçta 14 gol 5 asist üretmiştir. Sağ ayaklı olan Dzeko, Zeljeznicar, Teplice, Usti nad Labem, Wolfsburg, Manchester City, Roma, Inter gibi ekiplerde forma giymiştir. 2 İngiltere Premier Lig, 1 Bundesliga, 1 kez İngiltere Kupası, 2 İtalya Kupası, 2 İtalya Süper Kupası, 3 kez gol krallığı bulunan Dzeko, Bosna Hersek'te 4 kez yılın futbolcusu seçilmiştir.

Fenerbahçe'ye Edin Dzeko'nun ardından bir dünya yıldızı daha...

 

Dzeko'dan Fenerbahçe'ye transfer açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)