E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriDünya’nın önde gelen ilaç şirketi Pfizer’a ortak olmak ister misiniz?---

Dünya’nın önde gelen ilaç şirketi Pfizer’a ortak olmak ister misiniz?

Dünya’nın önde gelen ilaç şirketi Pfizer’a ortak olmak ister misiniz?
27 Ağustos 2021 - 07:45 borsagundem.com

CFRA son yayınladığı raporunda hisse için hedef fiyatı $3 artışla $57’ye yükseltiyor. Şirket için 1 tane "GÜÇLÜ AL", 11 tane "AL", 9 tane "TUT" önerisi bulunuyor.

Pfizer, dünyanın önde gelen ilaç şirketlerinden biridir. ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), Pfizer-BioNTech'in mRNA tabanlı Kovid-19 aşısına tam onay verdi. Bu da şirket için de önemli bir dönüm noktası olacaktır. Kovid-19 aşısının tam olarak onaylanması, ilk ve tek onaylı mRNA tabanlı Kovid-19 aşısı olarak Pfizer-BioNTech'in pazardaki satış fırsatını daha da artıracak ve nüfusun aşılanma konusunda tereddütü olan kısmını ikna edip daha yüksek aşılanma oranları sağlayabilecektir. Bununla beraber dün  Pentagon yapılan açıklamada  tüm ordu için Kovid 19 aşısını zorunlu hale getirdi ve zorunlu aşıların sadece FDA’in tam onay verdiği aşılardan oluşacağı bilgisini paylaştı ve aşı zorunluluklarına bir yenisi daha eklendi .

Şirketin bu yıl için diğer en önemli haberi ise Pfizer'ın kanser için yeni tedaviler geliştirmeye çalışan Trillium'u satın almasıydı. Pfizer, kanser için yenilikçi tedaviler geliştirmeye çalışan Trillium Therapeutics'i hisse başına 18,50 dolar nakit ödeyerek alacaklarını duyurdu söz konusu açıklamadan sonra Trillium  hisseleri piyasalar açılmadan önceki işlemlerde üçe katlandı.

CFRA son yayınladığı raporunda hisse için hedef fiyatı $3 artışla $57’ye yükseltiyor. Bu da 2023 HBK(T)’nin 15,8x katına karşılık gelmektedir. Uygulanan çarpan ise PFE’nin tarihi F/K ortalamasına göre primlidir, fakat bu primin şirketin gelecekteki büyüme beklentileri ile uyumlu olduğu söylenebilir. CFRA 2021 HBK(T)’ni $0,06 artışla $4,12’ye yükseltiyor, Şirket için 1 tane “GÜÇLÜ AL”; 11 tane “AL”; 9 tane “TUT” önerisi bulunuyor ve hissenin beklenen temettü verim oranı % 3,22 .

50 günlük ağırlıklı ortalaması 44,06 $ - 200 günlük ağırlıklı ortalaması olan 39,14 $ üzerinde işlem gören hisse bu yıl için en yüksek 51,86 $ seviyesini test etmişti; hisse için katalizör olacak haberlerin ardından yeni zirveler test edilir mi?

Peki Pfizer (PFE) hisselerinde nasıl işlem yapılabilir?

PhillipCapital’de hesap açarak.

PhillipCapital müşterileri, Borsa İstanbul’da işlem yapma rahatlığını, New York Borsasındaki işlemlerinde de yaşıyorlar.

Üstelik uluslararası piyasa işlemlerinizi PhillipCapital ile yapmanız halinde, paranızı yurt dışına transfer etmek zorunda kalmazsınız.

ABD’nin de içinde bulunduğu 15 ülkede 1 milyon 250 bin yatırımcıya hizmet veren bir dünya devinin uluslararası piyasa deneyiminden faydalanmak ve konuya ilişkin bilgi almak için;

0212-982 25 00 ve 0212-296 84 84

[email protected]

DÜNYA DEVİ PHILLIPCAPITAL'DE HESAP AÇMAK İÇİN TIKLAYIN

Eğlence sektörünün lideri The Walt Disney Company beklentilerin üzerine çıktı

Oyun aşkına !!!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)