E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDünyada 29 Ekim kutlamaları---

Dünyada 29 Ekim kutlamaları

Dünyada 29 Ekim kutlamaları
29 Ekim 2022 - 11:38 borsagundem.com

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı birçok ülkede yapılan etkinlikler ile kutlanıyor.

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Atatürk Parkı'nda düzenlenen tören, Atatürk Anıtı'na çelenk konulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )29 Ekim 2022 14:01

    Dünyada Türk lobisi olmak için bütün konsolosluklar Türk Cumhuriyet Bayramında milli birlik ve bilinci uyandıracak kutlamalar düzenlemeli. Burada gençler birbiri ile tanışmalı, kaynaşmalı, sivil ve toplumsal olarka birleşmeli. Bu alanlara diğer dost kardeş devletlerde dahil edilmeli. Bazı ülkelerde siyasi belirli mertebeye gelen vekiller, yöneticiler, muhtarlar vb kişilerde bu mercilerde bulunmalı. Böylece bir lobi oluşacak. bu lobi güç olduğunda bölgesel bazı siyasi liderleri oy için, işverneler fabrikatörler ithalat, ihracatçılar ticari işler için sizlere itibar edecektir. Bir global olay olduğunda sözde ermeni soykırımı. bir TC elçiliklere yazsı ile bu birlikler aynı gun aynı anda protestolar yaparak , ilgili ülkede güç olduklarını ve siyasi olarak düşmanlık edenleri bitirecek güçde olduklarını göstereceklerdir. Atatürk Turanı bir parçası bu öneri..