E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDünya basınında birçok kuruluş, Biden'ın kanser olduğunu duyurdu---

Dünya basınında birçok kuruluş, Biden'ın kanser olduğunu duyurdu

Dünya basınında birçok kuruluş, Biden'ın kanser olduğunu duyurdu
20 Temmuz 2022 - 23:44 borsagundem.com

ABD Başkanı Joe Biden'ın "Ben ve birlikte büyüdüğüm birçok insan kanser hastasıyız" sözleri dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Birçok kuruluş Biden'ın kanser olduğunu açıkladığını duyurdu

ABD’nin Delaware eyaletinde İklim Değişikliği ile ilgili bir toplantıda açıklama yapan ABD Başkanı Joe Biden, kanser olduğunu belirterek  “Ben ve birlikte büyüdüğüm birçok insan kanser hastasıyız” ifadesini kullandı.

Biden’ın açıklaması büyün yankı uyandırdı. Beyaz Saray, Biden’ın göreve başlamadan önce sahip olduğu cilt kanseri tedavisine atıfta bulunduğunu ifade etti.

Delaware’deki petrol rafinerilerinin bulunduğu bölgede iklim krizine ilişkin açıklama yapan Biden, “Ben ve birlikte büyüdüğüm diğer birçok insan kansere sahibiz ve bu yüzden Delaware en yüksek kanser oranına sahip bölgelerden biri” ifadesini kullandı.

Beyaz Saray’da görevli Andrew Bates, Biden’ın göreve başlamadan önce cilt kanserine yönelik tedavi gördüğüne ilişkin atıfta bulunduğunu ve bunu ifade ederken geçmiş değil şimdiki zaman ifadeleriyle kullanmayı tercih ettiğini belirtti.

Biden ve Filistin Devlet Başkanı Abbas'tan ortak basın toplantısı

 

Biden, BAE Devlet Başkanı ile görüştü

 

ABD Başkanı Biden, Suudi Kral Selman ile görüştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)