E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDrogba Cimbom'u karıştırdı---

Drogba Cimbom'u karıştırdı

Drogba Cimbom'u karıştırdı
28 Ağustos 2013 - 11:13 borsagundem.com

1-1 biten Bursa maçı sonrasında bir futbolcu Drogba ve Selçuk'a sert çıktı: Geceleri gezip sahada yürüyorsunuz

G.Saray yeni sezona iki kupa ile başlarken Bursa’da gelen 1-1’lik beraberlik bütün havayı bozdu... Aslında ilk yarı iyi futbol oynayan ama gol pozisyonuna girmekte zorlanan Aslan, ikinci devre Bursa deplasmanında dökülmüştü. Özellikle orta saha bitik bir görüntü verirken, bu durum soyunma odasına da yansıdı. Fatih Terim cezalı olduğu için soyunma odasında bulunmazken, takım 1-1’lik beraberliğin analizini yaptı.
BEYLER HERKES İŞİNİ YAPSIN
Bazı futbolcular “İyi mücadele ettik ama olmadı” derken bir kısım oyuncu, Drogba ve Selçuk İnan’a kızgındı. Futbolcular, bir gün önce magazinciler tarafından kadınlarla eğlencesi görüntülenen Drogba’ya ve Selçuk İnan’a şöyle tepki gösterdi: “Sahada dolaşıyorsunuz, geziyorsunuz. Tabii geceleri gezince böyle oluyor. Az gezin de sahada yürümeyin!” Bu tatlı-sert eleştiri sonrası ikili savunmaya geçip “Herkes işini yapsın” derken tatsızlık daha sonra konuşarak çözüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)