E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizDolarda gözler kritik 3 TL seviyesinde---

Dolarda gözler kritik 3 TL seviyesinde

Dolarda gözler kritik 3 TL seviyesinde
14 Aralık 2015 - 08:30 borsagundem.com

Destek Menkul, sabah piyasa raporunda USD/TL'de dikkat edilecek destek ve direnç seviyelerini analiz etti.

Geçtiğimiz haftanın son işlem gününe dek yatay sayılabilecek bir bant aralığında hareket eden kurda cuma günü bir anda 2.98 seviyelerine dek süren yükselişler göze çarptı. 
Rusya krizinin olumsuz etkilediği TL varlıklar, FED’in faiz artırım beklentilerinin fiyatlanmasıyla da zayıf bir seyir izledi. Gelinen noktada gözler kritik 3 TL seviyesinin aşılıp aşılmayacağına çevrilmiş durumda. Özellikle psikolojik de bir seviye haline gelen bu seviyeden kar satışları gelebileceği gibi, üzerinde kapanışlar gerçekleşmesi halinde yeni zirvelere giden bir yol açılabilmesi de söz konusu. Merakla beklenen FED toplantısı öncesi kurda teknik seviyelere de değinecek olursak; haftaya gevşemeler ile giriş yapan kurda düşüşlerin devamı bizi 2.95 ve 2.93 desteklerine götürebilir. Diğer yandan, tekrar yükselişler etkili olursa da, önce 2.9625, sonra da 2.9780 dirençleri yukarıda izlenebilir.

Destek Menkul

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)