E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıDogecoin, Ripple'ı geride bıraktı---

Dogecoin, Ripple'ı geride bıraktı

Dogecoin, Ripple'ı geride bıraktı
05 Mayıs 2021 - 10:44 borsagundem.com

Dogecoin, en büyük kripto paralar listesinde Ripple'ı (XRP) geride bıraktı.

İnternet şakası olarak piyasaya sürülen Dogecoin'in (DOGE) piyasa değeri, dün gece gösterdiği fiyat artışı ile Nintendo, Coinbase, FedEx, General Motors ve Zoom gibi şirketlerin piyasa değerini geride bıraktı.

24 saat içerisinde yüzde 52 değer kazanarak 0,67 dolara yükselen Dogecoin'in piyasa değeri, 89 milyar dolara ulaştı. Dogecoin, böylece piyasa değeri 73 milyar dolar olan kripto para borsası Coinbase, 76,3 milyar dolar olan Japon oyun şirketi Nintendo, 80,2 milyar Dolar olan General Motors, 80,6 milyar dolar olan FedEx ve 86,2 milyar dolar olan Zoom'u geride bıraktı. Dogecoin, CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri bakımından en büyük kripto paralar listesinde de 64,7 milyar dolar Piyasa değerine sahip Ripple'ı geçerek dördüncü sıraya yükseldi.

Dogecoin, salı günü alım satım platformu eToro'nun entegrasyonunun ardından ralliye hızlandırarak listede Tether'i geçmiş ve beşinci sıraya yükselmişti.

Dogecoin tarihi zirvesinde!

Dogecoin'in piyasa değeri Tether'i geçti

Bitcoin ve Ethereum'da düşüş

MASAK’tan kripto borsalarına rehber!

S&P'den kripto paralarda bir ilk!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)