E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDiyarbakır'da olay çıktı---

Diyarbakır'da olay çıktı

Diyarbakır'da olay çıktı
21 Temmuz 2015 - 22:10 borsagundem.com

Diyarbakır'da Suruç olayını protesto eden grup polise ateş açtı

Kentin dört bir yanında çıkan olaylarda, bazı bölgelerde polise pompalı tüfeklerle ateş açıldı

Diyarbakır’ın çeşitli bölgelerinde ateş yakarak, yol kapatan gruplar, polisle çatıştı. Olayların yer yer devam ettiği kentin çeşitli bölgelerinde zaman zaman silah sesleri yükseliyor. Kentte güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. 

Diyarbakır’da, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 32 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıyı protesto eden gruplar, kentin çeşitli bölgelerinde olay çıkardı. Merkez Bağlar ilçesi Koşuyolu Caddesi'nde çöpleri barikat yaparak, ateş yakan grup, yolu trafiğe kapatarak, IŞİD aleyhine slogan attı. Grup, olay yerine gelen zırhlı polis araçlarına da taş ve molotofkokteylleri ile saldırdı. Bunun üzerine gruba biber gazı ile müdahale edildi. Grubun dağılması üzerine yol trafiğe açıldı. İlçenin Emek ve Öğretmenler caddelerinde de benzer olaylar yaşandı.

Merkez Sur ilçesi Melikahmet Paşa Caddesi'nde de bir grup, yolu trafiğe kapattı. Slogan atan grup, olay yerine gelen zırhlı polis araçlarına pompalı tüfekle ateş açtı. Polis, grubu zırhlı araçların içerisinden biber gazı atarak, dağıttı.

Öte yandan, zaman zaman silah seslerinin yükseldiği yerde polis güvenlik tedbirlerini arttırdı. Bazı önemli noktalara zırhlı araçlar konuşlandırıldı. Zırhı olmayan araçlar ise emniyete çekildi. Devriyeler arttırılırken, telsizlerden yapılan anonslarda polise mümkün olduğunca araçlardan inmeme talimatı verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakır22 Temmuz 2015 07:13

    AKP tek başına bırakılmak ısteniyor ne geldiyse akp döneminde geldi başımıza dedirtmek ve vatandaşımız canından bezdırmek yıldırmak için dığer partililer tarıh her şeyi yazıyor

  • Fidançık alabalık22 Temmuz 2015 06:23

    Köpeğe taş atarsın köpek Havlar insanlar durup dururken kimse kimseye taş atmaz işin içinde kaos yaratarak taşları yerine oturmasina izin vermeyen kesim var amaç sadece kendi geleceklerini yoksa halk ölmüş Madende kalmış trafik canavarina kurban gitmiş is kazası kimsenin umrunda değil amaç ortamdan elde edilecek rant yoksa guneslik bir ortam birden bire fırtınaya donmezdi

  • ömer21 Temmuz 2015 23:54

    bu ülkenin bütün pislikleriyle neden tek başına yetkileri elinden alınan polis mücadele ediyor çok ayıptır ya hu kapat izinlerini köle gibi çalıştır bu ülkede asıl ençok polislere karşı insan hakları ihlalleri işleniyor ve en büyük işgenceye onlar maruz kalıyor polisin asıl görevi güvenlik hizmeti vermektir ülkeyi kurtarmaya kalkmaları çok saçma

  • çakır21 Temmuz 2015 23:44

    Galyana gelen polıse taş atan da bombayı patlatan canlı bombadır benim gözümde vatan bızim ülke bizim demeyı bilmektir erdemlik ayrımcılık yapan Erdoğan değil Türk butunleştiricidir arabulucu dur kaç medeniyet geçti belki nice,nesil medeniyet görecek bu kutsal topraklar hiç bir zaman bölünmeyecek kıyamete kadar bölemezsiniz böldürmeyiz

  • hasan21 Temmuz 2015 23:36

    ülkeye sokulan göçmenlerin asıl faturası ödenmeye başladı sanırım.

  • metin21 Temmuz 2015 22:57

    demirtas bu ülkenin basina bella olacak caminin duvarina isiyor

  • ateşle oynuyor21 Temmuz 2015 22:38

    Selahattin Demirtaş ateşle oynuyor. Hükümetin IŞİD'i desteklediği yalanı onun ağzından kendi kesiminde inandırıcı oluyor ve insanlar kin ve nefret doluyor. Hükümet IŞİD'e destek veriyor olsaydı, Peşmerge'nin Türkiye topraklarını kullanarak Kobani'ye geçişine izin verir miydi?

  • abdullah21 Temmuz 2015 22:17

    bu nedir ya? sabır da bir yere kadar.