E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Lavrov arasında kritik 'Libya' görüşmesi---

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Lavrov arasında kritik 'Libya' görüşmesi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Lavrov arasında kritik 'Libya' görüşmesi
20 Haziran 2020 - 14:13 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Rus mevkidaşı Lavrov arasında kritik bir telefon görüşmesi gerçekleşti. İkili, Libya'yı masaya yatırdı. Ayrıca, bölgesel konular, ikili ilişkiler, pandemi ve turizm konuları da ele alındı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Rus mevkidaşı Lavrov arasında kritik bir telefon görüşmesi gerçekleşti. İkili, Libya'yı masaya yatırdı. Ayrıca, bölgesel konular, ikili ilişkiler, pandemi ve turizm konuları da ele alındı.

Görüşmenin asıl konusu ise Libya oldu. İki ülşke Libya'daki son süreçteki pozisyonlarını bildirdi, sürecin nasıl işleyeceğine dair fikirlerini bildirdi.

Çavuşoğlu ve Lavrov arasında yapılması beklenen görüşme ileri bir tarihe ertelenmiş, Libya meselesi görüşülememişti. Bu noktada görüşme büyük önem arz ediyordu. İki mevkidaşın görüşmesi Türkiye ve Rusya arasında temasların sürdüğünü, 'Köprüler atıldı' haberlerinin asılsız olduğunu gözler önüne serdi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü

Dışişleri Bakanlığı'ndan Dünya Mülteciler Günü mesajı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)