E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü---

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü
01 Mart 2020 - 16:35 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü. Liderlerin görüşmesi öncesinde konular değerlendirildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi yaptı.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Çavuşoğlu'nun Rus mevkidaşı Lavrov ile yaptığı telefon görüşmesinde "Liderlerin buluşması öncesi konular" değerlendirildi.

Çavuşoğlu, dün gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in mart başında bir görüşme yapacağını belirtmişti.

Rusya: Türkiye ile anlaştık

Türkiye 2 rejim uçağını düşürdü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cezmi01 Mart 2020 17:28

    Ulan Lavrov senin köpek geçen gün bizim askerleri ısırdı İtinin iplerini sıkı bağla yoksa şamar manyağı olacak zaten olduda

  • Türk zekidir01 Mart 2020 16:38

    Rusya'yı dizlerinin üzerine çöktürmek için illa ki atom bombasına gerek yok, illa ki uzun menzilli füzelere gerek yok. Yani silaha gerek yok sadece Montrö Boğazlar Sözleşmesine göre Rusya'nın savaş gemilerini, denizaltılarını Boğazlarımızdan geçiremezsin dediğimizde ve limana bağladığımızda Rusya hiçbir şey yapamaz Akdeniz'e asla inemez hiçbir operasyon yapamaz. Yani kısacası bir devi yenmek için illa ki silaha gerek yok jeopolitik gücümüzü kullanalım Rusya'yı diz çöktürürüz. Selam olsun Atatürk'e.