E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDışişleri Bakanı Fidan'dan diplomasi trafiği---

Dışişleri Bakanı Fidan'dan diplomasi trafiği

Dışişleri Bakanı Fidan'dan diplomasi trafiği
07 Ekim 2023 - 19:52 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Fidan, İsrail ve Filistin arasında yaşanan çatışmalara ilişkin, Suudi Arabistan, Katar, Mısır, Filistin ve İran'ın dışişleri bakanlarıyla telefonda görüşme gerçekleştirdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre, İsrail ve Filistin’de bu sabah yaşanan gelişmeler sonrasında çeşitli ülkelerle yoğun diplomasi trafiği yürüttü.

Hakan Fidan, Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed Al Thani, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry, Filistin Dışişleri Bakanı Riad Malki ve İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

"Aksa Tufanı" saldırısı

Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları, bu sabah İsrail'e "Aksa Tufanı" isimli kapsamlı saldırı başlattığını duyurmuştu. Gazze'den İsrail yönüne binlerce roket atılırken silahlı gruplar, bölgedeki yerleşim yerlerine girmişti. İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi'ne saldırı başlattığını açıklamıştı.

Dışişleri'nden İsrail-Filistin gerilimi hakkında açıklama

 

Dünyadan İsrail ile Filistin arasındaki gelişmelere tepkiler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)