E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDigiturk'ten açıklama: Tüm ödemeler TFF'ye yapıldı---

Digiturk'ten açıklama: Tüm ödemeler TFF'ye yapıldı

Digiturk'ten açıklama: Tüm ödemeler TFF'ye yapıldı
18 Aralık 2020 - 21:17 borsagundem.com

Digiturk, 2020-2021 sezonunda bugüne kadar oynanmış bütün karşılaşmalarda naklen yayın lisans bedelini Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) tam olarak ödediğini açıkladı.

Digiturk'ten yapılan açıklamada, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve 1. Lig Futbol Kulüpleri Birliği Derneğinin yayıncı kuruluşunun başında futbolcuların 1 dakika mücadeleyi bırakarak protesto etme kararı almasının şaşkın karşılandığı bildirildi.

Digiturk'ten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Öncelikle şunu net bir şekilde ifade etmek isteriz ki naklen yayın lisans haklarının tarafı Türkiye Futbol Federasyonudur.TFF, Digiturk tarafından yapılan ödemeleri ve kulüplere dağıtır Buna göre Digiturk, 2020/21 sezonunda kadar oynanmış tüm karşılaşmalara rapor yayın lisansı TFF 'Öte yandan Digiturk , dünya çapında yayın yayın yayıncının Kovid-19 salgını nedeniyle reddettiği 2019-2020 sezonu naklen yayın lisansını, herhangi bir kesinti uygulamadan tam olarak yapmıştır. yönelik bir ödeme planı üzerinde devam etmektedir. "

HAKSIZ BULUYORUZ

Kulüplerin açıklaması protesto kararının yanlış olduğu ifade edilen açıklama, "Digiturk'e karşı Süper Lig ve 1. Liglerinin bu davranışını dayanak ve haksız buluyoruz Türk futbolunun değerini ve markasını olumsuz etkileyecek olan belli olan bu tür eylemler en kulüplere zarar verecek.Türk futbol endüstrisinin paydaşları ile birlikte , ülke futbolunu yurt içi ve yurt dışında geliştirmek ve tanıtmak için tüm iyi niyetimizle devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız. " denildi.

Tüm kulüpler Digiturk'ü protesto edecek

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)