E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDick Advocat ortadan kayboldu---

Dick Advocat ortadan kayboldu

Dick Advocat ortadan kayboldu
04 Eylül 2016 - 12:17 borsagundem.com

Geçen ve bu sezonki maç CD'lerini alıp memleketine giden Fenerbahçe'nin hocası Dick Advocaat, milli maç arasını böyle değerlendirdi. Takımı ise Mario Been ve Car Pot çalıştırdı. Herkes "Nerede hoca?" derken, o dersini çalıştı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, bir haftadır kulübün resmi sitesinin yayınladığı antrenman fotoğraflarında yer almıyordu…

Takımı ise Mario Been ve Cor Pot çalıştırıyordu. Herkes neden Dick Advocaat’ın fotoğraflarda yer almadığını düşündü. Kayserispor maçı sonrası Hollandalı hoca Dick Advocaat, Fenerbahçe’nin bu ve geçen sezonki tüm maç CD’lerini alarak Hollanda’ya gitti. Ve burada bir hafta boyunca o CD’lerle kampa girdi…

KOLLARI PAZARTESİ SIVIYOR
Hürriyet’in haberine göre; Fenerbahçe’nin hocası Dick Advocaat, Hollanda’da güvendiği ve kendisine yakın olan analistlerle bir hafta boyunca takımındaki tüm futbolcuların analizlerini çıkardı ve kimi nasıl daha iyi kullanabileceği konusunda fikir edinmiş oldu.

40’a yakın maç CD’sini tek tek izleyen ve tüm oyuncuların özelliklerini çıkartan Fenerbahçe’nin Hollandalı teknik patronu Advocaat, pazartesi günü yeni Fenerbahçe için startı verecek.

Maçlar devam ederken takımı tanımak yerine zaman kaybetmemek adına bu yöntemi seçen Dick Advocaat, kolları böyle sıvayacak.

KADRODA SÜRPRİZLER OLACAK
Fenerbahçe’nin Hollandalı teknik adamı Dick Advocaat, bu analizlerde tüm futbolcuların hangi mevkilerde daha iyi oynayabileceği konusunda önemli fikirler edindi. Başarılı bir takım ortaya çıkartmak adına milli maç arasını bu şekilde değerlendiren Dick Advocaat, pazartesi günü yapılacak antrenmanda düşüncelerini takım ile de paylaşacak.

Dick Advocaat’ın yeni Fenerbahçe’sinin, Bursaspor maçında çok daha farklı bir şekilde ortaya çıkması bekleniyor. Kadroda da sürprizlerin olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)