E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporDiagne: En büyük hayalim Mekke'ye gitmek ---

Diagne: En büyük hayalim Mekke'ye gitmek

Diagne: En büyük hayalim Mekke'ye gitmek
17 Nisan 2020 - 09:20 borsagundem.com

Galatasaray'ın Belçika ekibi Club Brugge'e kiraladığı Mbaye Diagne, en büyük hayalininin Mekke'ye gitmek olduğunu söyledi

Instagram'da canlı yayın yapan Mbaye Diagne, takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

Senegalli futbolcu, ülkesinde gençlerin onu örnek almaması gerektiği yorumu üzerine, "En büyük hayalim Mekke'ye gitmek. Eğer gidersem, küpelerimi çıkaracağım. Dövmelerimi ise çıkaramam ama genç insanların bunu yapmamasını rica ediyorum" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nedim17 Nisan 2020 13:05

    Bu durum biraz  riyakarlık kokuyor ama  ne ise.  Diyor ki gidersem küpelerimi çıkaracağım!  Peki şimdi niye takıyorsun?  Mesele sadece küpe mi?  Hiç sanmıyorum!  Ayrıca İslam dini kalıp dini değildir!  Tam tersine fedakarlık, gayret, özveri, cesaret, nihayetinde çile gerektirir.  küpelerimi çıkardım, saçlarımı kestirdim!  Bir de Kelime-i Şehadet tamam o zaman!   Hayır tabi ki tamam değil!  Peygamberimiz (S.A.V.)  ''ben güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim'' diyerek Kuran ın niçin kendisine indirilip elçi seçildiğini de ifade etmiştir.  Ne yaptığın bizi ilgilendirmez ama gençler beni örnek alıyor bende şöyle yapıyorum dersen sadece kendini aldatmış olursun.  Bu Dünya meydanından nice insanlar geldi geçti; şöhretin sapıtıp  maddiyat delisi yaptığı insanlar herkes için ibret vesilesidir.  En önemli konu da  Kuran ı herkes kendi dilinde okuyup anlama gayretinde olmalıdır.