E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDevletin zirvesi Konya'da---

Devletin zirvesi Konya'da

Devletin zirvesi Konya'da
21 Şubat 2014 - 01:01 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı Çiçek ve Başbakan Erdoğan, Konya'da Barış Kartalı projesiyle ilgili törene katılacak.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Barış Kartalı" projesi kapsamında havadan ihbar ve kontrol uçağının, 3. Ana Jet Üssü'nde düzenlenen Hava Kuvvetleri Komutanlığı envanterine giriş törenine iştirak edecek. 

Törene TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Gül, Nobel Edebiyat Ödülü sahibi Çinli yazar Guan Moye'yi Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (Konya/14.00/Ankara/11.00) 

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Gayrettepe Point Otel'de "Yerel Seçim Sürecinde Demokratik Güçlerin Rolü" konulu toplantıya katılacak. (İstanbul/17.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç İngiltere'de... Arınç, "British Museum"u gezecek, Liberal Demokrat Parti üyesi Lord John Alderdice ile görüşecek, Süleymaniye Kültür Merkezini ziyaret edecek.

Arınç, Anadolu Ajansı'nın Londra Ofisi ile Yunus Emre Kültür Merkezi'nde "Anadolu Ajansı Objektifinden Dünya" adlı fotoğraf sergisinin açılışını yapacak ve burada vatandaşlarla buluşacak, büyükelçilikte onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak.

Ofis ve sergi açılışına AA Yönetimi Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk de iştirak edecek.  

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Avustralya'da,,, Babacan, G-20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısına katılacak. (Sidney)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, valiliği, belediyeyi ziyaret ettikten sonra "Trabzon'da Kitap Zamanı" etkinliğinin açılış törenine iştirak edecek.

İslam, Ak Parti Ortahisar İlçe Seçim İrtibat Bürosu ile Trabzon Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'ni ziyaret edecek, Köşk Huzurevi'nin açılış törenine katılacak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek. (Trabzon/10.45-18.15)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gaziantep 2. Enerji Zirvesi ile Enerji Hanım Projesi 20. Eğitim Programına katılacak, Valilik ile Büyükşehir Belediye Başkanlığının da aralarında bulunduğu çeşitli yerleri ziyaret edecek. 

Işık, "Yeşil Ev Projesi" kapsamında ekolojik bina açılışı ile Pentex 3. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı'na katılacak. (Gaziantep/09.00/18.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Karabük Üniversitesini, Valiliği ve partisinin il başkanlığını ziyaret edecek, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve iş adamları ile toplantıda bir araya gelecek. (Karabük/11.30/16.30)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bayat, İscehisar ve İhsaniye ilçelerinde partisinin aday tanıtım programlarına katılacak.  (Afyonkarahisar/10.00-17.30)

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, iş yeri açılışına katılacak. (Diyarbakır/11.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin Muğla il Başkanlığının Milas Seçim Bürosunun açılışına katılacak. (Muğla/14.30)

Genel Kurul'da, özel yetkili mahkemelerle ilgili düzenlemelerin de yer aldığı Torba Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek.(14.00)

Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu'nda, dersanelerle ilgili düzenlemeleri de içeren Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ele alınacak. (14.30) 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)