E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDepremin ardından imar suçlularını neler bekliyor?---

Depremin ardından imar suçlularını neler bekliyor?

Depremin ardından imar suçlularını neler bekliyor?
08 Mart 2023 - 16:09 borsagundem.com

Depremin meydana geleceği önceden beklendiğinden imar suçlularını neler bekliyor?

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gündeme gelen deprem suçlarına dair neler olabileceği, uygulamada karşılaşılan zorluklar ve yapılabilecek iyileştirmeler neler? İşte cevabı...

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran09 Mart 2023 11:40

    İstanbul da 39 yerde kentsel dönüşüme karşı çıkan İmamoğlu ve ekibi de yıkım ekbibi olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Yılda 100 bin ev yapacağını vaat eden bu zat bir tek bina yapmamıştır.  Dahası işinde ehil olmuş 46 bin işçiyi çıkarıp liyakatsız çoğusu militan fetoşçu pkk lı 53 bin kişiyi işe almıştır.  Üstelik tek bir işçiyi çıkarmayacağına dair şeref sözü  vermişken!  İç işleri bakanlığı soruşturma açınca  108 kişiyi apar topar çıkışını verip belediye kayıtlarından sildiren bu zat gerçkete kimdir. Hangi amaçla İBB başkanı olmuştur?  Niyetini gayet açık belli eden bu zevat  ve partisinin Milli Güvenlik sorunu olduğu çok açıktır. Sırtını ABD ve İngiliz b. elçilerine uyyaslamış olması kendisini kurtaracak mı?  Hiç sanmıyorum.

  • vatandaş09 Mart 2023 09:35

    Mütahitlik sistemini revize edin çanımızı emanet ettiğimiz bu binalar mezarımız olmasın sıkı denetim ve kısıtlama getirin, imar affı yada barışı denilen ucube yi yasaklayın. sadece mesleği olanlar ve ciddi çalışan kurumlar mütahitlik şirketi olsun o bu bina yapamasın kısıtlayın yasaklayın sayıyı makul seviyeye indirin. sorumlu olanların da mutlaka varsa belgelerini elinden alın., ağır cezalar verin. Bilesiniz ki bilerek ve isteyerek insanımızı öldürüyorlar doğrudan cinayete tesebbüs bu bürokrat ve siyasilerde bunların ortakları.Arık ciddi bir devlet kurumsallaşması bekliyoruz.

  • Bik08 Mart 2023 23:33

    Ruhsatsız ya da kaçak yapılmış mühendislik hizmeti görmeden kalfaların yaptığı imar affına uğrayan binaların çökmesinden kim sorumlu olacak!