E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu: Onu adam olarak görmüyorum---

Davutoğlu: Onu adam olarak görmüyorum

Davutoğlu: Onu adam olarak görmüyorum
05 Nisan 2016 - 22:44 borsagundem.com

Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri sonrası AKP cephesi tarafından sert sözlerle eleştirilen Kılıçdaroğlu'na Başbakan'dan yeni bir tepki daha geldi.

Başbakan Davutoğlu Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında Ensar Vakfı ile ilgili olduğu iddia edilen çocuk tacizi olayı hakkında sarf ettiği, “Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor. Bu yurtlara kim izin veriyor arkadaşlar...” şeklindeki sözlerine Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan bir tepki daha geldi.

Başbakan Davutoğlu Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

İşte Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

- İkili ilişkilerimizi geliştirmeye kararlıyız.

- Finlandiya dost bir ülkemizdir.

KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZLERİ
- Kılıçdaroğlu bugünkü konuşmasında bana hitaben, 'Bana adam gibi cevap versin Başbakan' demişti. Şimdi ben de ona diyorum ki 'Adam olana adam gibi cevap verilir'. Bu konuşmasından sonra ben onu adam sınıfından da saymıyorum, adam müsveddesi demeyi bile kendisine çok görüyorum.

Eğer bir ülkede bir kişi, terör yaparak o ülke insanına zarar vermeyi bir amaç edinmişse zaten o ülkeyle, o ülke insanlarıyla olan manevi bağını koparmış demektir. Hiçbir aklı başında ve vicdan sahibi bir vatandaş, kendi vatandaşlarını ve insanları terör saldırısıyla yok etmeyi, terör saldırısı düzenlemeyi düşünmez. Terörle mücadele bağlamında ne gerekiyorsa bu adımları atarız, var olan çalışmaları da bu çerçevede değerlendiririz, ancak şu anda henüz olgunlaşmış bu tarz bir çalışmamız veya üzerinde tartışılmış bir konu yok. Ama terör uygulayan herhangi birisi, o ülkeyle, o vatanla, o milletle bağını koparmış demektir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Misafir06 Nisan 2016 09:08

    Hadi canim sende,siz Kim adamliktan ahlaktan bahsetmek Kim.

  • YAŞASIN MEDENİYET05 Nisan 2016 23:25

    BAŞKAN SİZLER ÇEHALETİN TEMSİLÇİLERİ BİZLER MEDENİYETİN UYGULAYIÇILARIYIZ..BİZ SİZLERE DEĞİL ARTIK SİZLER DOĞRULARA YÖNELECEKSİNİZ

  • SİYASET DİR ....05 Nisan 2016 23:07

    panama sızıntıları iç piyasada siyaseti hırçınlaştırdı...vatandaşın eylem yapması için girişimler sergileniyor.UMURSAMIYORUZ BİLE

  • artık çahilik bitti05 Nisan 2016 23:02

    mahkemeye versin..bu işlerin savunucusu vatandaş değil.