E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDalan karar için ne dedi---

Dalan karar için ne dedi

Dalan karar için ne dedi
19 Şubat 2015 - 00:08 borsagundem.com

Yakalama kararı kaldırılan Ergenekon davasının firari sanığı Dalan'ın kararı bir yakınından duyduğu ve "Haklılığımız anlaşıldı" dediği öğrenildi

Ergenekon davasının firari sanıklarından Bedrettin Dalan’ın (74) yakalama kararı kaldırıldı. Ayşegül Usta'nın Hürriyet'teki haberine göre Dalan'ın avukatı Celal Ülgen, Dalan'ın kararı 'Haklılığımız anlaşıldı' şeklinde olduğunu değerlendirdiğini söyledi.

Yeditepe Üniversitesi'nin de bağlı bulunduğu İSTEK Vakfı'nın kurucusu Dalan 5 yılı aşkın bir süreden beri yurtdışında bulunuyor.

Dalan'ın avukatı Celal Ülgen, Hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada, Dalan'a ilk haberi ailesinden birisinin verdiğini söyledi. Av. Ülgen "Bu tür durumlar ben hep bunu tercih ederim. İyi haberi ailesinden birinin vermesini sağlarım. Daha sonra ben aradım. Sayın Başkan (Dalan) bana 'haklılığımız anlaşıldı. Çok çok geç kalınmış bir karar oldu' dedi.

Av. Ülgen, Dalan'ın dönüşe ilişkin detayları ise kısa bir süre sonra açıklayabileceklerini söyledi.

Dalan ile ilgili yakalama kararını İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nin aldığı öğrenildi. Ergenekon davasının esas mahkemesi olan 6. Ağır Ceza Mahkemesi geçtiğimiz hafta, savcılığın 'yakalama kararı kaldırılsın' talebini reddetmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)