E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaCumhuriyetçiler öfkeleniyor---

Cumhuriyetçiler öfkeleniyor

Cumhuriyetçiler öfkeleniyor
14 Ekim 2013 - 11:05 borsagundem.com

ABD Hazine Bakanı Lew'in borç limiti konusunda görüşünü değiştirmemesi, kuşkucu Cumhuriyetçiler'i kızdırıyor

Bütçe krizini çözmeye çalışan ABD'nin Hazine Bakanı Jacob J. Lew, geçtiğimiz hafta Senato Finansal Komitesi'ne Obama yönetiminin asla borç limitinin artırılması konusunda pazarlık yapmayacağını, bunun daha önceden söyledikleri bir şey olduğunu söyledi.

Yasakoyucular, Kongre'yi 16.7 trilyon dolarlık borç tavanını artırmaya zorlama konusunda Obama yönetiminin kilit ismi olan Lew'in aylardır aynı argümanları dile getirdiğine dikkat çekti. Lew'in kararını değiştirmemesi, anlaşma arayışındaki Cumhuriyetçiler'i öfkelendiriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • LMC14 Ekim 2013 13:44

    Taner Bey söylediklerinde çok haklı. Bunun en büyük nedeni borsamızın yaklaşık %63 oranında yabancı ağırlıklı olması. Bildiğim kadarıyla, gelişmiş ülkelerde bu oran %40'ı geçmiyor.

  • taner dener14 Ekim 2013 11:53

    başlıyacaığım sizede bütçenizede.yokmu sakin bir dönem.amerikayla yat kalk,suriyeyle yat kalk,fedle yat kalk,bu ülkenin kendi dinanizmi ile yürüyecek bir mekanizması yokmu.bu kadarmı bağımlıyız her yönden dışarıya.yeeeteerrr.....