E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan'dan, İsrail açıklaması---

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, İsrail açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, İsrail açıklaması
12 Mayıs 2021 - 20:59 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Final Programı'nda yaptığı açıklamada, "Dünya 5'ten büyüktür çağrımızın haklılığına hep birlikte şahitlik ettik" ifadelerini kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Final Programı'nda açıklamalarda bulundu. Fransa'daki İslam karşıtı tasarıya tepki gösteren ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u uyaran Erdoğan, "Tasarı Fransız demokrasisine indirilmiş bir giyotin" dedi.

İslam düşmanlığının koronavirüs kadar tehlikeli olduğunu belirten Erdoğan, "Birleşmiş Milletler kürsüsünden yıllardır dile getirdiğimiz 'Dünya 5'ten büyüktür' çağrımızın haklılığına hep birlikte şahitlik ettik. Koronavirüs kadar tehlikeli olan İslam düşmanlığı virüsü özellikle Avrupa ülkelerinde hızla yayılıyor." dedi.

"AVRUPA, MÜSLÜMANLAR İÇİN AÇIK HAVA HAPİSANESİNE DÖNÜŞÜYOR"

Avrupa'da 35 milyon Müslüman'ın yaşadığını söyleyen Erdoğan, "6 milyonu Türk olmak üzere 35 milyon Müslümanın yaşadığı Avrupa, bugün kardeşlerimiz için giderek bir açık hava hapishanesine dönüşüyor. Geldiğimiz noktada durum, ürkütücü bir hal almış, Avrupa'da yaşayan Müslümanlar için ciddi bir güvenlik tehdidine dönüşmüştür." ifadelerini kullandı.

TARTIŞMALI TASARIYA TEPKİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa'da gündemde olan ve İslam karşıtı olarak nitelendirilen yasa tasarısına da tepki gösterdi. Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u uyarırken, tasarı için "Fransız demokrasisine indirilmiş bir giyotin" ifadesini kullandı.

Ömer Çelik paylaştı: Irkçılık ve işgal sözlüğü

 

ABD'den BM Güvenlik Konseyi'nin Kudüs açıklamasına engel

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yorum13 Mayıs 2021 01:21

    dünyaya abd ye AB ye bir mesaj vermek istiyorsanız abd nin tüm askerleri yarın sabah bu ülkeden ayrılırsa söylediklerinizin bir anlamı olacak bizim için hem bu kürecik ne için var Rusya İran için var İran için niye var İran abd yi vuracak diye değil heralde İsraili vuracak diye olabilir mi yani biz israyilin güvenliğini sağlıyacaz bir yandan da bunu söyleyecez bakın küreciği kapattığınız an İsrail durur anında kapımızı tırmalamaya başlarlar AB abd İsrail

  • RİZEli EGEEN12 Mayıs 2021 23:55

    en son zeytinyağ fıyatının düşürülmesinde kalmıştık.....sahi düştümü

  • Ali Taş12 Mayıs 2021 22:22

    Özalın yaptıklarını sonradan anladık Ama RTE nin başarılarılarını naklen seyrediyoruz Allah uzun ömür vesin. Başkanımızın herdaim yanındayız O karnından konuşmaz