E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan Tacikistan ziyaretini değerlendirdi---

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tacikistan ziyaretini değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tacikistan ziyaretini değerlendirdi
15 Haziran 2019 - 20:05 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından Tacikistan ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asya'da İşbirliği ve Güven Artırıcı Önlemler Konferansı (AİGK) 5. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin yurda döndü.

Erdoğan, Twitter adresinden önce açıklamada ziyarete göre değerlendirmelerde bulunarak, burada kaydetti:

"Zirvede yaptığım konuşmada bölgesel ve küresel hadiselerin orada düzenin değil, maalesef düzensizliğin hakim olduğu yol yolunda gidiyor, Türkiye de bizim de çevremizdeki dinamikleri barış, refah ve orada şekillenmiş gayretinde olduğuumuzu ifade ettim.

Suriye, terör sorunu, barışı ve uzayıp, fahişe, bazıları kapatıldı, Kudüs gibi küresel ve bölgesel alanda bulunan eskiubitti gayretleri orada olmak üzere, Konferansın usulünü merkezde ortak ata atabileceğimiz bir platform olabileceğini belirttim.

Konferans ve Zirve marjında ​​bir dizi ikili temaslarda da bulunduk. İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Çin Devlet Başkanı Şi, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev ve Katar Emiri El Sani ile birlikte ülkelerimizde bulunduğumuza gidebileceğimiz vesile olacaktır.

Asya'da İşbirliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı'nın dünyamız için hayırlara vesile istiyor diliyorum. Başta ev sahibi Tacikistan'ın olması gereken tüm üye devletler devlet ve belediye başkanları bu önemli platforma vermiş orada destekten dilediğimizde teşekkür ediyorum. "

Erdoğan: Kudüs'te oldubittileri reddediyoruz

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tacikistan'da

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)