E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk'ı Teknofest'e davet etti---

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk'ı Teknofest'e davet etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elon Musk'ı Teknofest'e davet etti
18 Eylül 2023 - 03:11 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de Elon Musk ile bir araya geldi. Musk'ı Teknofest için İzmir'e davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tesla'nın yeni fabrikası için de Türkiye'yi işaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York’ta Türkevi’nde Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk’ı kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin uzay programı kapsamında atılacak adımlarda SpaceX ile işbirliği imkanları doğabileceğini ifade etti, Musk'ı İzmir'deki Teknofest'e davet etti.

New York’ta Türkevi’nde gerçekleşen görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Musk’a Türkiye’nin teknoloji alanındaki atılımlarından, Dijital Türkiye Vizyonu ve Ulusal Yapay Zeka Stratejisi’nden bahsetti.

ERDOĞAN, TESLA İÇİN TÜRKİYE'Yİ İŞARET ETTİ

TOGG’un Türkiye’de yollara çıkmasıyla birlikte Tesla’nın da Türkiye pazarına girdiğini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tesla’nın yedinci fabrikasını Türkiye’de kurması için çağrı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin uzay programı kapsamında atılan ve atılacak adımlarda SpaceX ile iş birliği imkanlarının doğabileceğini ifade ederek Musk’ı İzmir’de düzenlenecek Teknofest’e davet etti.

Elon Musk elinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kitabı ve Türkiye'nin BM reformu önerisini içeren kitapçık ile Türkevi’nden ayrıldı.

Erdoğan New York'a geldi

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Davanızı, davamız bileceğiz

 

Elon Musk: Türkiye'nin bize gönderdiği talebi yayınlayacağız

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.