E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCumhurbaşkanı Erdoğan: Bu süreçlerin takipçisi olacağım---

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu süreçlerin takipçisi olacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu süreçlerin takipçisi olacağım
08 Ağustos 2021 - 20:01 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir'de yaşanan trafik kazası başta olmak üzere son günlerde meydana gelen trafik kazalarıyla ilgili açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan  "Devletimiz, yüreğimizi yakan bu hadiselerle ilgili soruşturmalarını titizlikle ve tüm boyutlarıyla sürdürmektedir. Cumhurbaşkanı olarak bu süreçlerin yakından takipçisi olmaya devam edeceğim" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Bugün Balıkesir'deki trafik kazası başta olmak üzere ülkemizde son günlerde meydana gelen trafik kazalarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Devletimiz, yüreğimizi yakan bu hadiselerle ilgili soruşturmalarını titizlikle ve tüm boyutlarıyla sürdürmektedir. Cumhurbaşkanı olarak bu süreçlerin yakından takipçisi olmaya devam edeceğim" ifadelerini kaydetti.


Günlük vaka sayısı 22 bin 699 oldu

Kılıçdaroğlu: Erdoğan yangın bölgesine gitti, helikopterleri indirdiler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi çöle teslim etmeyeceğiz

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.