E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCumhurbaşkanı Danışmanı'ndan Fenerbahçe yorumu: 'çekilin'---

Cumhurbaşkanı Danışmanı'ndan Fenerbahçe yorumu: 'çekilin'

Cumhurbaşkanı Danışmanı'ndan Fenerbahçe yorumu: 'çekilin'
24 Şubat 2020 - 08:45 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin evinde Galatasaray'a mağlup olmasının ardından açıklama yapan Mehmet Uçum, Ali Koç yönetimine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, Kadıköy'de 21 yıl sonra Galatasaray'a mağlup olan Fenerbahçe'nin yönetimine tepki gösterdi. Uçum, "Lafım bizimkilere; çekilin bence, Fenerbahçe sizin bu seviyesizliğinize layık değil" dedi.

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaraya, Ülker Stadı'nda Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek 1999'dan bu yana bir ilki başardı.

Mehmet Uçum, karşılaşmanın sona ermesinden dakikalar sonra Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Fenerbahçe'ye yük olmayı bırakın' diyerek şu ifadeleri kullandı.

"Kazanan takıma bir şey demem, öyle ya da böyle kazandı. Lafım bizimkilere; çekilin bence, onurlu bir çıkış yapın, Fenerbahçe sizin bu seviyesizliğinize layık değil. Ne yani Fenerbahçe size muhtaç mı sandınız, bu büyük camiaya her türlü dibi yaşattınız, yük olmayı bırakın"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahmut B.24 Şubat 2020 14:09

    Bu mesajı hangi sıfatla adıyor bu muhterem...Saray adına mı  ucum adına mı?Hayret her şeye maydanoz salata, nedir  bu?Yonetimi var, taraftarı var, yonetimden çekilmeye  saray mı karar veriyor.İşi bu   mu bu muhteremin?Yoksa  başka bir hesabı  mı  var  .Fenerbahçeyi fenerbahçalilere bırakın.Haa ben Galatasaraylıyım, ama boyle durumlarda  da  bir o kadar  Fb'liyim...Bırakın ugraşmayı artık Fb  ile  vesselam...

  • canıın yerim24 Şubat 2020 13:45

    canıın yerim.. gözlüklerini severim..beni de BAŞDANIŞMAN yaptır daha..

  • kirli elli feto24 Şubat 2020 13:41

    sümüklü feto kirli ellerini çekmedi  FENERBAHÇE den..

  • ... 24 Şubat 2020 11:19

    Bi karışmadığınız o kalmıştı. Yeter be.

  • danis24 Şubat 2020 10:34

    spor konusundami danışman olmus adama bak be bide yorum yapıyor.

  • yalan dünya24 Şubat 2020 10:34

    fenerbahçeyi fetö ele geçiremedi ama oyun devam ediyor. bu arada ben beşiktaşlıyım. 

  • Vatandaş24 Şubat 2020 09:22

    Hydaa,bu da nereden çıktı...!İşi gücü bırakmış,futbol muhabbeti yapıyor.Sana ne ...Ülkenin bunca sorunu varken...Demekki işi gücü yok,danışman parası almaktan başka.

  • alp24 Şubat 2020 09:12

    NEDİR BU KARDEŞİM,,,BATSIN SİZİN GALİBİYETİNİZ...MALUBİYETİNİZ...AKŞAM SEYRETTİM..BELLERSİNKİ  ÜLKE KURTULDU..SONUÇTA  OYUN..FUTBOL ,,AMA BİZİM TOPLULUKLARIN BU KADAR ŞARTLANMASI...ŞARTLANDIRILMASI..ÇOK DÜŞÜNDÜRÜCÜ,,HER ŞEYİMİZ..YAT..KALK.FENER GS..İYİYE  GİDİŞ DEĞİL EĞİTİM SEVİYEMİZİ YÜKSELTMEMİZ GEREKİYOR..NACİZANE GÖRÜŞÜM.