E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCity Futbol Grup Süper Lig ekibi satın alıyor!---

City Futbol Grup Süper Lig ekibi satın alıyor!

City Futbol Grup Süper Lig ekibi satın alıyor!
23 Ağustos 2023 - 15:35 borsagundem.com

City Futbol Grup'un Türkiye'den bir Süper Lig kulübünü satın almak için görüşmelere başlaması futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Bu gelişme, futbolseverler arasında merak konusu haline geldi.


Trendyol Süper Lig'de heyecan başlarken gündeme bomba gibi bir haber düştü.

City Futbol Grubu Türkiye'den bir Süper Lig takımı almak için görüşmelere başladı. Görüşmeler gizlilik çerçevesinde devam ederken tarafların anlaşmaya vardığı ve anlaşmanın kısa süre içinde açıklanacağı belirtiliyor.

Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre; Manchester City, New York City, Melborne City, Yokohama F. Marinos, Montevideo City Torque, Girona FC, Schuan Jiuniu, Mumbai City FC, Lommel SK, Esparence Sportive Troyes, Palermo, Bahia, Club Bolivar City Futbol Grup bünyesinde olan kulüpler...

City Football Group hakkında...

City Football Group, Manchester City şemsiyesi altındaki futbol faaliyetlerini ve buna bağlı kulüp ağının kurulmasını ve yönetimini kontrol etmek için kurulmuş holding. Şirketin sahipleri, Abu Dhabi United Group ile birlikte Çinli China Media Capital ve CITIC Capital'dir.

İlk yabancı yatırım Göztepe'ye yapılmıştı

Göztepe Spor Kulübünün yüzde 70'lik hissesi Sport Republice şirketi tarafından satın alındı. Şirketin sahibi Rasmus Ankersen, Türk sporuna yatırım yapan ilk yabancı isim oldu. Ankersen aynı zamanda Premier Lig ekibi Southampton'ın da sahibi.

Süper Lig kulüplerinin harcama limitleri belli oldu

 

Dünyanın en zengin kulüpleri açıklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş23 Ağustos 2023 17:00

    beceriksiz pısırık tspor olacak hali yokya

  • YORM23 Ağustos 2023 16:48

    trabzon çünkü daha önceden haberi çıkmıştı

  • fenerli23 Ağustos 2023 15:54

    net bjk olduğunu düşünüyorum ama ispatlayamam bakıp görücez

  • Yorum23 Ağustos 2023 22:56

    Bu fenerli fenerli değil Gs li emin olun Beşiktaşa sarmışlar bu ara başkanları Trabzon maçından sonra çıkıp abuk subuk konuşunca Trabzon sporun başkanından etkili Bi cevap aldılar şimdi her şeyi her yeri kontrol etme kontrolü kaybetmeme dürtüsüyle ellerinden geleni yapıyorlar her kulvarda bazıları da kulüplerin içini karıştırma kulüpleri bir biriyle polemiğe sokma karşı karşıya getirme gibi