E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaCiti'den hisse tavsiyesi---

Citi'den hisse tavsiyesi

Citi'den hisse tavsiyesi
08 Kasım 2023 - 14:38 borsagundem.com

Citi, Avrupa'da döngüsel sektörlerin hisselerinin gelecek yıl daha iyi durumda olmasını beklerken Avrupa ve gelişmekte olan piyasa hisse senetlerini tercih etmeye devam ediyor

Citi, hisse senedi piyasalarının karşı karşıya olduğu olumsuzlukların hafifleyebileceğine inandığını ve Avrupa'nın kazanç sezonu ABD'dekinin aksine iyi geçmemiş olsa da, döngüsel sektörlerin gelecek yıl daha iyi durumda olmasını beklediğini bildirdi.

Citi Avrupa hisse senedi stratejisi başkanı Beata Manthey, "Hisse senedi piyasalarının görünümü, yüksek faiz oranları, resesyon ve jeopolitik risklerle gölgelendi. Şimdi bu temel rüzgarların azalabileceğine dair ilk işaretler var. İleriye dönük olarak, önümüzdeki yıl toparlanmayla birlikte tam anlamıyla bir 'resesyon' yerine küresel EPS (Hisse Başına Kar) 'yavaşlaması' öngörmeye devam ediyoruz. Bu ortam konjonktürel performans için daha elverişli" dedi.

Citi, Avrupa ve gelişmekte olan piyasa hisse senetlerini tercih etmeye devam ediyor ve küresel sektör stratejisi defansifler yerine döngüsellere ve büyümeye yöneliyor.

Citi, STOXX 600 için 2024 ortası 500 hedefine sahip ve bu da mevcut seviyelerden %13'lük bir artış anlamına geliyor. IT, sanayi, iletişim hizmetleri ve malzeme sektörlerinde "ağırlığını artır" pozisyonunda olan Citi, enerji sektörünü "nötr" seviyeye yükseltti.

Citigroup'tan hisse senedi tahminlerine revize

 

Citi: Nasdaq 100'de daha fazla kayıp yaşanacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)