E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇin aşısı ile ilgili Avrupa'dan yeni adım! ---

Çin aşısı ile ilgili Avrupa'dan yeni adım!

Çin aşısı ile ilgili Avrupa'dan yeni adım!
04 Mayıs 2021 - 13:24 borsagundem.com

Türkiye'de de kullanılan Çin aşısına (Sinovac) ilişkin Avrupa İlaç Ajansı (EMA), ön değerlendirme sürecini başlattı.

Avrupa İlaç Ajansı (EMA), Türkiye'de de kullanılan Çin aşısının ön değerlendirme sürecini başlattı.

Avrupa İlaç Ajansı tarafından yapılan açıklamada, "EMA'nın insan ilaçları komitesi (CHMP), Sinovac Life Sciences tarafından geliştirilen Kovid-19 aşısının ön değerlendirme sürecinin başlattı. CHMP'nin sıralı incelemeyi başlatma kararı, laboratuvar çalışmalarından (klinik olmayan veriler) ve klinik çalışmalardan elde edilen ön sonuçlara dayanmaktadır. Bu çalışmalar, aşının, Kovid-19'a neden olan virüs olan SARS-CoV-2'yi hedefleyen antikorların üretimini tetiklediğini ve hastalığa karşı korunmaya yardımcı olabileceğini düşündürmektedir" denildi.

Sinovac aşısının faz 3 sonucu açıklandı

 

Koca'dan Sinovac aşısı açıklaması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • once vatan04 Mayıs 2021 14:10

    hikaye çocukken dinlemekten zevk aldığımız buyuklerınde anlatırken hayal güçlerini kullandığı.bir eğlencelıkti amaç cocukları uyutmak olurdy genelde.dünyada bir  pandemı kaosu yasnıyor ama gerçekler öylemş acaba.dunya  yıllardı aramızda yasayan AIDS,KANSER  gibi ölümçül hastalıkların aşısını bula bilmiş değil neden acaba ? corona covı19 vırusu sipsak hemen 1 yıl dolmadan aşı bulundu nasıl acaba ?allah allah bu nasıl iş kim kimi kandırıyor ,kim kimi uyutuyor.dünyaya hikaye okunmaya devammı ediliyor..acaba..