E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'nin İstanbul'daki kongreleri durduruldu---

CHP'nin İstanbul'daki kongreleri durduruldu

CHP'nin İstanbul'daki kongreleri durduruldu
02 Aralık 2017 - 14:02 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı doğrultusunda CHP'nin İstanbul'daki il ve ilçe kongreleri durduruldu

CHP İl Başkanlığı ve ilçe başkanlıklarını gönderilen yazıyla 3 Şubat'ta başlatılan kongreler sürecinin durdurulduğu belirtildi.

DHA'nın aktardığı son dakika haberine göre CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl imzalı yazıda, "CHP İstanbul il ve ilçelerinde yapılacak olan, il-ilçe olağan genel kongreleri dahil kongre süreci durdurulmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatı doğrultusunda, kongre sürecinin durdurulması ile ilgili gerekli işlemlerin yapılması hususunu bilgilerinize arz ederiz" denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ02 Aralık 2017 22:39

    GEÇMİŞDE CHP HÜKÜMET ORTAGIYDI SABAH BİR AÖIKLAMA YAPARDI BORSA DİP YAPAR ÖGLEN SONU TEKRAR AÇIKLAMA YAPAR BORSA TAVAN YAPARDI AÇIKÇA BORSA CHP ÇALIŞIR YATIRIMCI SOYULURDU ŞİMDİDE AYNI DÜMENİ ÇEVİRİYORDA YATIRIMCI YUTMUYOR .BUNLARIN GEÇMİŞİNİ BİLİRİM .BU SEBEPLE MEZARA KADAR OY VERMEM.

  • Ali poyraz02 Aralık 2017 17:44

    2019 seçimlerine kadar partinin başında kalmalı tokat yemeye alışkın olduğu için şimdiden yanağını uzatsın 2019 seçimlerinde yiyeceği tokattan sonra nereye istiyorsa oraya gitsin

  • mehmet yılmaz02 Aralık 2017 14:37

    chp ve kılıçtar teröre ve amerikaya yardım ve yataklıktan yargılanıp enisin yanına gönderilmeli hans dündarın yanına kaçmadan.