E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li Tanrıkulu hakkında soruşturma izni talebi---

CHP'li Tanrıkulu hakkında soruşturma izni talebi

CHP'li Tanrıkulu hakkında soruşturma izni talebi
13 Eylül 2023 - 15:51 borsagundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı CHP'li Tanrıkulu hakkında "Devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama" suçunu içeren soruşturma izni talebini Adalet Bakanlığına gönderdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) yönelik iddiaları nedeniyle CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu hakkında soruşturma başlatmak için Adalet Bakanlığı'ndan izin talebinde bulundu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Parlamenterler Bürosunca soruşturma başlatılan 28. Dönem Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu hakkında; Devletin askeri ve emniyet teşkilatını alenen aşağılama suçu yönünden tanzim olunan soruşturma izin talebi, Adalet Bakanlığına gönderilmiştir." ifadelerine yer verildi.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na 'Barış Pınarı' soruşturması

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali14 Eylül 2023 21:38

    Bu tip adamlar hayilikte sınır tanimıyor ve hala milletvekili maaşı alıyorlar HARRAM ZIKKIM olsun

  • ZÜLFİKAR KIZILKAYA13 Eylül 2023 17:02

    Bundan önce şehit annesine küfür eden bunun gibi suç işleyen daha onlarca dokunulmazlığı olan milletvekillerine ne olduki bune ne olsun.Buna bir de devlet madalya takar kaldığın yerden devam et der.Milletvekilleri eğer gerçek ATATÜRK cü olsalar devletini biraz sevseler ertesi gün acilen toplanır bir kanun teklifi verip bunun dokunulmazlığını kaldırırlar ve Adaletin kuçağına verirler idi.Ben bu ülkeden hiç bir siyasi partiden hiç bir parti liderinden hiç bir milletvekilinden bir şey beklemiyorum.Bunlar dar alan da top çevirme hareketleri olarak görmekteyim.

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK13 Eylül 2023 16:47

    Bu ve diğer kaç tane milletvekili aynı şeyleri yıllarca yapıyor kimse kılına bile dokunamıyor.Bu ülkede milletvekili demek kral dan padişah tah şah tan daha çok korunumaklı ve kimse kılına bile dokunamıyor.Bunu normal bir vatandaş yapsa 50 sene ceza yatar idi.