E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporChelsea'nin yeni sahibi kim olacak?---

Chelsea'nin yeni sahibi kim olacak?

Chelsea'nin yeni sahibi kim olacak?
18 Mart 2022 - 12:24 borsagundem.com

James Robson, Nick Candy, Suudi konsorsiyumu ve bir dizi Amerikan milyarder… Teklifler için yarın son gün Chelsea'nin Stamford Bridge savaşını kim kazanacak?

Roman Abramovich'e yönelik yaptırım kararları Chelsea'den hızlı bir şekilde elden çıkarılmasını gündeme taşıdı. Dünyanın en zengin kuruluşları ve iş adamları büyük bir mücadeleye girişti. Ricketts ailesi, Woody Johnson ve Todd Boehly liderliğindeki teklifler, Chelsea'yı satın almak ve Stamford Bridge'de yeni bir çağ başlatmak için yarışıyor.

Diğer kayda değer yarışmacılar arasında İngiltere emlak kralı Nick Candy , Sir Martin Broughton ve Suudi Medya liderliğindeki bir konsorsiyumun yarının son teslim tarihinden önce 2,7 milyar sterlinlik şimdiye kadarki en büyük teklifi sunduğu iddia ediliyor.

Abramovich adına satışı yöneten ABD ticaret bankası Raine Group, tüm teklifleri yarın almış olacak.

Özellikle ABD’li milarderlerin yakın takibe aldığı kulüp için Avrupa’dan da çok sayıda talip var. Los Angeles'ta Howard Marks tarafından yönetilen 166 milyar dolarlık ABD'li varlık yöneticisi Oaktree Capital, satış için bağlantı kuran son şirket oldu. Crystal Palace'ta hissesi olan bir başka ABD milyarderi Josh Harris, çerçevedeki ilk isimlerden biri.

Bu arada, taraftarların da tepki göstermeyeceği herkesin ortak karar vereceği bir isim olması halinde kulübün başarılarını sürdürebileceği belirtiliyor.

Ancak Roman Abramovich, 4.4 milyar sterlinlik bir rakamı telaffuz ederken son teklifler zar zor 3 milyar sterline yaklaşıyor.

Türk iş adamından Chelsea'ye 1 milyar pound nakit

 

Chelsea'ye talip çok ama yüksek para veren yok

 

Suudi milyarderden Chelsea için çılgın teklif!

 

Şok! Chelsea'de söz hakkı kalmadı

 

Chelsea'nin satış tarihi belirlendi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)