E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCenk Tosun'da geri sayım başladı---

Cenk Tosun'da geri sayım başladı

Cenk Tosun'da geri sayım başladı
02 Ocak 2022 - 09:23 borsagundem.com

Beşiktaş Cenk Tosun transferinde artık geri sayıma geçerken, İngiltere’den de bu transferle ilgili bazı detaylar gün yüzüne çıktı.

İngiliz basınında Beşiktaş’ın Cenk Tosun’u bedelsiz kiralamak için teklif yaptığı ancak Everton kulübünün ise asgari düzeyde bir teklif beklediği bildirildi.

Mavi-beyazlılar ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan yıldız futbolcu için, bedelsiz kiralama teklifi yapıldı. Ancak İngilizler Everton’ın az da olsa bir ücret beklentisi içerisinde olduğunu belirtti. Taraflar arasında görüşmeler devam ederken, Everton’un Cenk Tosun’un ayrılmasıyla yaklaşık 1.5 milyon sterlin tasarruf yapacağına dikkat çekildi.

Öte yandan Beşiktaş’ta kadro dışı durumda bulunan Fabrice Nsakala ile Göztepe kulübünün ilgilendiği ortaya çıktı. Siyah-beyazlı kulüple kontratı sezon sonu bitecek olan Nsakala’nın da Göztepe’ye transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi. Beşiktaş’ın deneyimli futbolcuyu bedelsiz bırakmaya hazır olduğu da kaydedildi.

Fenerbahçe’de 2 pozitif vaka

 

Galatasaray'da 6 pozitif vaka

 

Galatasaray'da Fernando Muslera depremi!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • RAMO CANCAN02 Ocak 2022 11:12

    NERDE FUTBOL HAYATI BİTME DURUMUNA GELMİŞ OYUNCULAR VAR İSE GİDİP YILANA SARILIR GİBİ SARILIYORLAR.NE ÖZELLİĞİ VAR BUNLARIN SÖYLERMİSİNİZ.BUNUN YERİNE GİDİP AB VE AFRİCA ÜLKELERİNDE İLE ÜLKEMİZDEKİ GENÇ YENETEKLERİ KEŞİF ETSENİZ BUNLARDAN 100 DEFA İYİ DEĞİLMİDİR.

  • Adem02 Ocak 2022 12:32

    Aynen guzel tesbit..aslinda bu yoneticiler..ahmak ve aptal.