E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCengiz: Şimdi neden gündeme geldiğini anlıyorum---

Cengiz: Şimdi neden gündeme geldiğini anlıyorum

Cengiz: Şimdi neden gündeme geldiğini anlıyorum
13 Eylül 2019 - 12:35 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut'un Riva-Florya protokollerinin fesih işlemlerini başlatması hakkında konuştu.

Galatasaray efsanesi Metin Oktay'ın anma töreninde konuşan Mustafa Cengiz, Riva ve Florya projelerinin iptali hakkında da açıklamalarda bulundu.

''TEKNOLOJİNİN BİLE ADİL KULLANILDIĞI BİR YARIŞ İSTİYORUZ''

Süper Lig'de adil bir yarış olmasını istediklerini belirten Cengiz, ''Galatasaray, durduk yere kimsenin şampiyonluğuna laf etmemiştir. Asaletini korumuştur. Rakiplerimizden de bunu bekliyoruz. Rakipler de iyi transferler yaptılar. Biz, adil bir yarış diliyoruz sadece. Teknolojinin bile dürüstçe kullanılmasını istiyoruz. Rakiplerimiz ne kadar düzgün olursa biz de o kadar düzgün ve güçlü oluruz.'' şeklinde konuştu.

''ŞİMDİ NEDEN GÜNDEME GELDİĞİNİ ANLIYORUM''

Riva ve Florya projelerinin fesih işlemlerine başlaması hakkında da konuşan Galatasaray Başkanı, ''Emlak Konut'un fesih bildirimine çok şaşırdım! Son Divan'da Kemerburgaz konusunun durup dururken neden gündeme geldiğini anlamamıştım ama şimdi anlıyorum. Devletimiz asla bir sivil toplum kuruluşunu karşısına almaz. Biz Galatasaray'ı düşünüyoruz. Bazı şeylere komplo teorisi demiyorum ama son Divan Toplantısı'nda Kemerburgaz nereden gündeme geldi onu düşünüyorum. Bize verilen alan sakat. Sanki orası boş ve biz gitmiyor algısı var. Riva-Florya'da beklediğimizi bulamadık. Emlak Konut'un da bulamadığı ortada. Çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bizim pozisyonumuz Galatasaray. Zarar getirecek hiçbir eylem içinde olmayız. Buna da izin vermeyiz. Zaten devletimizin de öyle bir amacı yok.'' dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 9,64
En Yüksek: 9,81
En Düşük: 9,22
Değişim 4,33 %
FK: 0,00
PD / DD: 0,64
İşlem Hacmi 2.410.044.725
Toplam Adet: 252.804.930
Ağırlıklı Ort.: 9,53
Son Değer: 9,55
En Yüksek: 9,84
En Düşük: 9,47
Değişim 0,42 %
FK: 28,56
PD / DD: -5,46
İşlem Hacmi 756.777.443
Toplam Adet: 78.378.931
Ağırlıklı Ort.: 9,66
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)