E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu'ndan Suriye'ye operasyon mesajı---

Çavuşoğlu'ndan Suriye'ye operasyon mesajı

Çavuşoğlu'ndan Suriye'ye operasyon mesajı
02 Aralık 2022 - 20:43 borsagundem.com

Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirilmesi planlanan operasyona ilişkin açıklama yapan Çavuşoğlu, "DEAŞ'ı temizlediğimiz gibi bu örgütleri de temizlemek için operasyonumuza devam etmemiz gerekiyor" ifadesini kullandı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili konuşan Çavuşoğlu, "İlkbahardan önce müzakere masası konusunda daha net bir tabloya sahip olacağımızı düşünüyorum. Pes etmeyeceğiz, çabalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

İsrail ile ilişkilerin normalleşmesi sürecine ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Çavuşoğlu, “İsrail, Filistin konusundaki tutumumuzun değişmeyeceğini biliyor” ifadesini kullandı.

Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirilmesi planlanan operasyonla ilgili konuşan Çavuşoğlu, “DEAŞ’ı temizlediğimiz gibi bu örgütleri de temizlemek için operasyonumuza devam etmemiz gerekiyor” dedi. 

MİT'ten Suriye'de nokta operasyon!

 

Erdoğan: Suriye ile de bu iş yoluna girebilir, siyasette küslük olmaz

 

Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki terör noktaları vuruldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • vatandaş02 Aralık 2022 23:47

    ŞİMDİYE KADAR YÜZ DEFA GİRMENİZ LAZIMDI ,HALEN BİR GECE ANSIZIN GELİR ŞARKISINI DİNLEMEKTEN BIKTIK ,ŞEHİT VERMEK İSTEMİYORUZ ARTIK ,BİR AN ÖNCE NE YAPILACAKSA YAPILSIN ,BİZİM DURUMUMZDA RUSYA YADA ABD OLSA DÜNYAYI YAKAR 

  • HACI AHMET ÖZBİLEN03 Aralık 2022 16:04

    BU YORUM BİR FETÖ AĞZINDAN ÇIKMIŞ MİLLETİ KIŞKIRTMAK VE MİLLETİN KAFASINI KARIŞTIRMA HAREKETİNDEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR.

  • ALİ KODUŞ03 Aralık 2022 15:55

    Öyle bekera karı boşamak kolay bu işler öyle kafana göre olmuyor.Eskiden her gün pkk 100-200 kişi içeride keklik gibi şehit ettiğinde böyle hos hos ötmüyordunuz.bak senin kemal ve maral hdp ile ortaklık yapıyor.onlar iktidara gelirler  bak her gün yüzlerce şehit vermeyi görürsün.

  • xyz02 Aralık 2022 21:40

    Bir gece ansızın gelebiliriz diyoruz ama davul ile zurna ile operasyon yapacaĝız. Zaten operasyon yapılacak yerde akıllı teröristlerin hepsi kaçmıştır. Geride örĝüt salak ve delileri bırakmıştır.

  • HACI AHMET ÖZBİLEN03 Aralık 2022 16:05

    BU YORUM BİR FETÖ AĞZINDAN ÇIKMIŞ MİLLETİ KIŞKIRTMAK VE MİLLETİN KAFASINI KARIŞTIRMA HAREKETİNDEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİLDİR.

  • AHMET ÖZBİLEN03 Aralık 2022 15:56

    sen merak etme seninkileri yine binlercesini geberteceğiz.

  • borsacı02 Aralık 2022 20:59

    çok geç kaldıkça pkk suriyede palazlanıyor o hayinleri lime lime edecek şekilde gebertmeliyiz.

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI03 Aralık 2022 15:57

    Ne yapacağız suriye deki tüm insanları bu yüzden öldürelim mi.bu işin bir racunu bir kuralları var.