E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇavuşoğlu: ABD aldığımız kararlar sayesinde çekildi---

Çavuşoğlu: ABD aldığımız kararlar sayesinde çekildi

Çavuşoğlu: ABD aldığımız kararlar sayesinde çekildi
27 Aralık 2018 - 16:47 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "ABD'nin Suriye'den çekilme kararında en önemli faktör Türkiye'dir. Aldığımız kararlar sayesinde ABD çekildi" dedi

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Suriye'de siyasi çözüm arayışıyla ilgili, "Suriyelilerin sahiplendiği bir çözüm istiyoruz." dedi. Kaşıkçı cinayetiyle ilgili de konuşan Çavuşoğlu, "Cemal Kaşıkçı cinayetini araştırmak için başlatılacak BM soruşturması, BM Güvenlik Konseyi'nden onay çıkmasına bağlı." dedi.

Bakan Çavuşoğlu, ABD'nin ilan ettiği Suriye'den asker çekme kararını da değerlendirdi. Çavuşoğlu, "ABD'nin Suriye'den çekilme kararında en önemli faktör Türkiye'dir. Aldığımız kararlar sayesinde ABD çekildi." dedi..

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Haha27 Aralık 2018 20:50

    Siz olmasaniz dunya batar zaten sizin sayenizde ayakta :)) hepinizmi aynisiniz siz ya boyle

  • pinokyo seni..27 Aralık 2018 18:58

    Bravo günün espirisi çavuşoğlundan ;))))))))  :D  :D  :D 

  • ...27 Aralık 2018 17:11

    sayın hocam onca askeri oerasyon yapan biz. en çok şehit veren devletlerdeniz o suriyede...onca suriyeliye kucak açtık,milyonlarcası da ulkemizde barınıyor yiyor içiyor. bunca büyük başarılara imza atmışken, neden rusya,abd,iran,israil,arap ulkeleri ne karşı ve esadlı suriyeye karşı masada oturup da pkk-ypg yi teror orgutu olarak kabul ettiremiyoruz?büyük başarımızı taçlandıramıyoruz ??? silah veren bu devleter,onları besleyen maaşlarını verenlerde o devletler... bahsedilen başarı çok büyükse neden hala masada bu terörsitleri kabul etmiyorlar,inatla daişi kabul ettikleri gibi? gazeteci olsam bu soruyu sorardım çok merak ediyorum cevap ne diye....