E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÇarşı'ya Avrupa'dan dev destek---

Çarşı'ya Avrupa'dan dev destek

Çarşı'ya Avrupa'dan dev destek
13 Eylül 2014 - 17:47 borsagundem.com

Beşiktaş’ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı’ya Avrupa'dan büyük destek geldi

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı üyelerinden 35 kişinin Gezi Parkı olaylarında "hükümeti yıkmaya teşebbüs" ettikleri iddiasıyla 'müebbet hapis' istemiyle yargılanması, Bundesliga'da da büyük yankı uyandırdı.

Borussia Dortmun d'un bugün Freiburg ile oynadığı maçta Dortmund taraftarları Türkçe pankartlar açarak Çarşı'ya destek verdi.Sosyal paylaşım sitesi twitter da pankartların fotoğraflarını paylaşan taraftarlar, pankartları sarı siyahlı takımın en ateşli taraftarlarının yer aldığı kale arkası tribününde açtı. Açılan Türkçe pankartlarda şu ifadeler kullanıldı:

"Çarşı ultras, yolunuz için savaşın"

“Asla pes etmeyin”

“Ulstars için özgürlük, Türkiye de dahil”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakır14 Eylül 2014 09:16

    İçimizde vatanımızda topraklarımızda cirit atan parçala bol yönet taktiğiyle ajanları casuslar bizim gibi sıradan hayat suren ailesi var burada doğmuş kılık kıyafet bizden biri gibi dışı Türk içi ne olduğu bilinmez bölücülere dikkat

  • çakır14 Eylül 2014 09:08

    Gezi zekalıları destekleyen bize benzeyen bizden daha iyi Türkçe konuşan cebinde parası bitmeyen Tc vatandaşı dış güçlere çalışan hainler ve vatanımızın düşmanları islam Türk kurt arap düşmanları uyanık olun olayları tekrarını yaşamak isteyen maceracı guruplar destek verıyor

  • yozgat lı14 Eylül 2014 00:18

    köpek soyları.siz kendi ülkenize bakın.

  • hadi oradan 13 Eylül 2014 18:24

    hadi oradan sahtekarlar sizi