E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCanlı bomba saldırı girişimine siyasilerden tepki---

Canlı bomba saldırı girişimine siyasilerden tepki

Canlı bomba saldırı girişimine siyasilerden tepki
01 Ekim 2023 - 13:10 borsagundem.com

Ankara'daki terör saldırısı girişimine siyasiler sert tepki gösterdi

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısındaki terör saldırısı girişiminin ardından TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve siyasiler geçmiş olsun mesajları yayımladı. 

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Bu sabah İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önünde düzenlenen saldırıda yaralanan polislerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Teröristleri ve arkalarındaki güçleri bertaraf etmek için kararlı bir şekilde mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimizin ve kurumlarımızın daima yanında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz.  Milletimiz ve devletimiz, hain güçlere fırsat vermeyecek, birlik ve beraberlik içinde mücadelesini sürdürecektir. Milletimize ve memleketimize geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU: TERÖR İNSANLIK SUÇUDUR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "​Ankara’da meydana gelen hain terör saldırısında yaralanan emniyet mensuplarımıza acil şifalar diliyorum. Terör bir insanlık suçudur. Kimden ve nereden gelirse gelsin ülke olarak hep beraber mücadele edeceğiz, hain emellere asla fırsat vermeyeceğiz. Geçmiş olsun Türkiye’m" dedi. 

BAHÇELİ: TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUM

MHP lideri Devlet Bahçeli sosyal medya hesabı üzerinden bugün İçişleri Bakanlığı'nda meydana gelen bombalı saldırıya sert tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli'nin paylaşımı şu şekilde:

"Bugün sabah Emniyet Genel Müdürlüğümüzü doğrudan hedef alan bombalı terör saldırısını lanetliyorum. Bu hain eylemin failleri olan iki teröristten birisinin kendisini patlattığı, diğerinin de etkisiz hale getirildiği anlaşılmıştır. TBMM’nin yeni yasama yılının açılış gününde teröristlerin alçak ve kanlı teşebbüsleri çok şükür berhava edilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti devleti toplumsal huzur ve güvenliği sağlama hususunda tavizsizdir. Terör örgütleri ve arkasındaki destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar asla emellerine muvaffak olamayacaklardır. Bilinsin ki terörün kökü milli birlik ve dayanışma ruhuyla kazınacaktır. Emniyet Genel Müdürlüğü önünde yaralanan kahraman polislerimize acil şifa temennilerimle birlikte, Türk polis teşkilatına, aziz milletimize ve ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

AKŞENER: KAHRAMAN POLİSİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de "Ankara Kızılay'da meydana gelen terör saldırısını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Saldırıyı etkisiz hale getiren kahraman polislerimize yürekten teşekkür ediyor, yaralı polislerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim milletimize tekrarını yaşatmasın" dedi.

ALTUN: TERÖRLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "İçişleri Bakanlığımızın önündeki terör saldırısı girişiminde hafif yaralanan emniyet mensuplarımıza, Bakanlığımıza ve Ankara’mıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. 2 teröristin etkisiz hale getirildiği saldırı girişimi sonrası gerekli tahkikat ve çalışmalar ilgili kurumlarımızca titizlikle yürütülmektedir. Tüm benzeri süreçlerde olduğu gibi bu süreçte de vatandaşlarımızın dezenformasyon faaliyetlerine karşı duyarlı olmalarını, resmi kaynaklardan yapılan bilgilendirmelere itibar etmelerini önemle rica ediyoruz. Medyamızın da konuya ilişkin haber faaliyetlerine sorumluluk bilinci içerisinde devam etmelerinin önemini bir kez daha vurgulamak isteriz. Terörün Türkiye siyasetini dizayn etmesine asla müsaade etmeyecek, terörle mücadelemizi her alanda sürdüreceğiz" dedi. 

ÇELİK: TERÖRÜ LANETLİYORUZ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de "Terörü lanetliyoruz. Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürecek. Ankara’da bombalı saldırı girişiminde bulunan teröristler güvenlik güçlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi. Bu alçak terör saldırısını engellerken yaralanan kahramanlarımıza şifa diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Bakanlar, Ankara'daki terör saldırısını lanetledi

 

Ankara'da canlı bomba saldırısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)