E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇanakkale Boğazı gemi trafiğine kapatıldı---

Çanakkale Boğazı gemi trafiğine kapatıldı

Çanakkale Boğazı gemi trafiğine kapatıldı
24 Ağustos 2023 - 08:05 borsagundem.com

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiğinin çift yönlü durdurulduğunu açıkladı.

Çanakkale’deki orman yangını nedeniyle havadan müdahale araçlarının denizden su alabilmesini temininen Çanakkale Boğazı gemi trafiği, gece saat 03.00’ten itibaren geçici olarak çift yönlü askıya alındı.

Çanakkale'nin merkeze bağlı Damyeri mevkiinde başlayan orman yangınıyla mücadele havadan ve karadan yürütülen çalışmalarla 24 saati aşkın süredir devam ediyor.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, Çanakkale’deki orman yangını nedeniyle havadan müdahale araçlarının denizden su alabilmesini temininen Çanakkale Boğazı gemi trafiğinin saat 03.00’ten itibaren geçici olarak çift yönlü askıya alındığını açıkladı.

Çanakkale'deki yangının başlama anı

 

Kocaeli'de yangınlara karşı önlem: Ormanlık alanlara girişler yasaklandı

 

Çanakkale'de çıkan yangınla ilgili bir şüpheli gözaltında

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİLEN24 Ağustos 2023 09:44

    Bizi yönetenlerin tarih boyunca hiç birinin kafası çalışmıyor genelde ormanlar deniz bölgesinde ormanların içlerine denizsuyundan boru ağları ile kaplansa ve otomotik bir yangın söndürme sistemi kurulsa ve ormanlarıın araları açılsa bu kadar zaiyat olmaz idi ....