E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇan Belediye Başkanı Bülent Öz 'rüşvet' suçundan gözaltına alındı---

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz 'rüşvet' suçundan gözaltına alındı

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz 'rüşvet' suçundan gözaltına alındı
31 Mayıs 2022 - 09:39 borsagundem.com

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ile 3 kişi, rüşvet ve irtikap iddiasıyla gözaltına alındı.


Çanakkale Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ile ikisi belediye çalışanı 3 kişi, rüşvet ve irtikap iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Çan Cumhuriyet Başsavcılığınca Ö.E. adlı kişinin şikayeti üzerine belediyeden ihale alan firma sahiplerinden rüşvet alındığı ve irtikap suçu işlendiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Toplanan belgeler doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince operasyon düzenlendi.

Operasyonda Çan ilçesi Belediye Başkanı Bülent Öz ile Belediye İnsan Kaynakları Müdürü Ş.U. ve Belediye Mali Hizmetler Müdürü A.Y. ile firma çalışanı R.A. gözaltına alındı.

Soruşturma kapsamında adreslerinde bulunamayan 3 kişi aranıyor.

Kadıköy Belediyesinde rüşvet operasyonu: 32 kişi tutuklandı

 

Rüşvet operasyonunda yeni adres Maltepe Belediyesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Perihan31 Mayıs 2022 14:47

    Gökçek ve Topbaş hesap vermeden gitti, hesapları ahirete kaldı. Bunlar cezalarinin bir kısmını bu dünyada çekecekler

  • Mucise Reis ;)31 Mayıs 2022 13:37

    Benim oyumu almak iteyen öncelikle Devletin kurumlarını özgür bırakmalı. Devletin yargı ve denetmele mercii, seçilen x partili kişinin üzerinde olmalı ve devlet menfaatleri için hesap sorabilmeli. Sen x partilisin ama devletin xxx tl ile neler ettin, yaptın diye sorguya çekebilmeli. öyle bir yargı denetleme sistemi olmalıkı tak tak tak diye en üst siyasi, merciye bile hesabını çekınmeden sormalı. Hesap sordu diye başka yere sürülmemeli, farklı sistemsel atamalar baskılar vb yıpratılmamalı... Benim beklentim ve hayalim budur. bunu yapacak x parti benim oyumu alır. Ben kimsenin borozanını çalıp, alkışlayıp yada savunacak değilim. Ben nasıl işlerimde hesap veriyorsam, siyasiler seçilincede hesap vermeli vede hesap soranı cezalandıracak yetkileri olmamalı... çakan gitisn hesabını versin. Beni bağlamaz partisi , namazı, anıtkabir Atatürk sevgisi Banane ??

  • Pala31 Mayıs 2022 13:07

    Boşuna demiyoruz akp=chp. Diğer alternatifleri denemek lazım

  • Balamir31 Mayıs 2022 13:34

    Bu yoruma kargalar Mozabik e göç etmeye başladılar

  • Mucise Reis ;)31 Mayıs 2022 12:55

    Bu haber sonrası,  tarafsız olduğum siyasi arenada. Yolsuzluk yapmayan partiye oy atacağım. :D  Bak ak parti li belediyelere bir mahkeme var mı ? bir yolsuzluk  var mı ? ama chp belediyeleri incelendikjçe inceleniyor , ve bazılarıdna yolsuzluk ortaya çıkıyor :D  oyum artık değişti. Çalmayana, yolsuzluk yapmayana, usd yi 16 yapıp , 1 depo benzını 1300 tl doldurtana vereceğim. :D 

  • Mucise Reis ;)31 Mayıs 2022 15:03

    Ali bey, ben parti peşinden gitmem. talebini yazarım. parti oy istiyorsa benim peşimden gelmeli...Kimse peşinden koşup gidemem. Beni dinleyen, talebimi yaparım diyen oyumu alır anca... Biz böyle öğrendik, böyle gördük. ilk şart ise şu. Atatürk yoksa , benim hayallerim o partide zaten yok.

  • Ali Taş31 Mayıs 2022 13:31

    Gel gel BBP ye gel Tertemiz Vatansever Hakşinas

  • Mucise Reis ;)31 Mayıs 2022 11:29

    Bu ülke hala neden kayıtlı ekonomiye geçmiyor ? neden par akaynakları maliye bakanlığı personelince incelenmıyor ? Neden ha bire vergi barışları, aflar ortaya çıkıyor ? kişisel gelir ve servet artışları incelenmıyor ? Gerçekten ilkel ve gelişmemiş bir devlet altyapımız var. Birde hırsızlık suçlarında cezai yaptırım 5 kat daha arttırılmalı... Herkesler af edile edile nasıl bir ekonomik iyileşme olabilir ?  olay Çan belediyesi kadar küçük çaplı olsa keşke :D anıtkabir de dursanda, ayasofyada namaz kılsanda  varsa usçun cezan vereceksin kardeşim. zırt pırt çıkan aflara karşıyım. herkes helalinden kazansın ödesin. daha 128 milyar var, mafya çantaları var, dezanfaktanları satanlar var, ifatar yemekleri faturaları var, uçak masraf lar,i otomobili dağıtılan oyuncak, yaz Allah yaz bitmiyor..  Hepsi benim param hiç bir partili paramı yiyemez. Hesabımı devlet sorar, seçilenler geçicidir.. Devlet baki..

  • Murat31 Mayıs 2022 11:27

    İktidara gelsek de hazineyi boşaltsak IMF ten borç alsak, heykel yapsak, konser duzenlesek ...CHP ekonomisi

  • Cevahir31 Mayıs 2022 10:20

    Bir iktidar değişikliği ülkeyi 20 sene geri götürecek Daha şimdiden belediyelerdeki rezaletler ibret alınacak durumda Yalanla dolanla gelip bütün kazanımlar yok edilecek Eminim gelselerde 6 ay içinde erken seçim kaçınılmaz Zaman ve para kaybı büyük olur

  • okiman0731 Mayıs 2022 13:24

    akpli belediyeler sütten çıkma ak kaşık mubarek. gördük istanbul elden gidince neler yapıldı...bırakın belediyeleri 20 yıldır hazine boşaltılıyor kimse buna ses çıkarmıyor. toplanan bu kadar vergilerle ülkem ihya olması lazım ama nerde...

  • birisi31 Mayıs 2022 12:07

    Sizi gidi maaşlı troller sizi, siz de biliyorsunuz Akp belediyelerinde olanları.

  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ31 Mayıs 2022 10:12

    Yine mi CHP yinemi......zaten istanbul ve ankara ya belediyeleri içinde aynılarının yakında patlayacakları söylenmektedir.

  • birisi31 Mayıs 2022 12:08

    Melih Gökçekin yaptıklarını unutmadık.

  • AHMET ÖZBİR31 Mayıs 2022 09:57

    "ÇAN" lar CHP için çalıyor. CHP'li belediyelerde YOLSUZLUK ve RÜŞVET yağmur gibi. Hadi bakalım İP'liler, SAADET'ten mahrum olanlar, GELECEĞİ bulunmayanlar, DEVA'sız hastalığa tutulanlar, DEMOKRAT geçinenler KANKANIZLA NİCE YOLCULUKLAR... Bizler ise Vatan Sevdalısı REİS'İMİZİN İZİNDE TERÖRÜN KÖKÜNÜ KURUTMAYA devam inşallah.

  • HASAN HÜSEYİN ÇEMİRBEKLİ31 Mayıs 2022 09:54

    yinemi chp li belediye başkanı diyecektim ki malesef yine chp başrollerde .ulan bular birde ülkenin başına gelser ülkeyi kökten götürürler.istanbul ve ankara belediyelerinde tv leren izliyoruz finansal olarak batmış durumda imiş yandaşları belediyenin içini boşaltmışlar.