E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇağlar'dan ilginç Boyner açıklaması---

Çağlar'dan ilginç Boyner açıklaması

Çağlar'dan ilginç Boyner açıklaması
11 Nisan 2014 - 03:52 borsagundem.com

İTO Başkanı, Başbakan'ın mağazalarından alışveriş yapılmamasını istediği Boyner ile ilgili soruya "Boyner'in kişisel ihtirası yüzünden" yanıtını verdi

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, 5 yönetim kurulu üyesi ile birlikte düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin soruları yanıtladı, projelerinden söz etti.

Çağlar, bir gazetecinin sorusu üzerine, Erdoğan’ın seçim mitinglerinde gündeme getirdiği işadamı Cem Boyner’e ait mağazalarda “alışveriş yapılmaması” çağrısına ilişkin “Biz iş dünyası olarak işin ekonomi tarafında olmalıyız. Siyasilerin alanına çok fazla kişisel duygularla, kişisel ihtiraslarla müdahale edersek onlar da gelir bizim alanımıza aynı duygularla müdahale ederler. İş dünyası siyasete tavsiyede bulunabilir, önerilerde bulunur, eleştirebiliriz de onları. Ama biz işi kişiselleştirirsek, bireye dökersek ve hakaret düzeyine getirirsek o zaman onlar da gelir bize aynısını yapar. Bu zeminden dolayı bu söz söylendi. Orada iş tamamen kişiselleşti ve bundan dolayı da tepki aldı. Türkiye’de birçok mağaza, birçok marka var. Hepsine gitmedi bu laf” değerlendirmesi yaptı.

Faizler insin % 4 büyürüz

Siyasi tansiyonun yüksek olduğu bir seçim sürecinin geride bırakıldığına dikkat çeken Çağlar, asıl gündemin ekonomi olması gerektiğini kaydetti. “İstikrarın devamından memnunuz” diyen Çağlar, artık enerjimizi reel ekonomiye verelim çağrısı yaptı. Çağlar, Türkiye ekonomisinin geçtiğimiz yıl yüzde 4’lük bir büyüme kaydettiğini hatırlatarak bu yıl da yüzde 4’lük bir büyüme beklentisinde olduklarını söyledi. Çağlar, faizdeki seviyelerin en kısa zamanda düşmesini beklediklerini ifade ederek, dolar kuru için ise normal seviyenin 2.10 TL olduğunu kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)