E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBurak Yılmaz Türkiye'den özür diledi---

Burak Yılmaz Türkiye'den özür diledi

Burak Yılmaz Türkiye'den özür diledi
21 Aralık 2016 - 17:55 borsagundem.com

İETT şoförüyle kavga yaşayan Burak Yılmaz, yoğun ülke gündemini böyle bir konu ile işgal ettiği için özür diledi.

Burak Yılmaz’ın otobüs şoförüyle yaşadığı tartışma gündemden düşmüyor. Olayın görüntülerinin basında çıkmasıyla birlikte büyüdü. Milli futbolcu konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Otobüsle araba arasında kalarak hayati tehlike yaşadığını ve refleks olarak cama vurduğunu söyleyen Yılmaz, yoğun ülke gündemini işgal ettiği için özür diledi.

Çin’in Beijing Guoan takımında oynayan yıldız futbolcu şu açıklamayı yaptı:

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandas21 Aralık 2016 20:22

    Bu aksam haberlerde istanbulda bi otobusun kiz bindikten sonra annesini almadan kapi acik vaziyette gidip cocugunda korkuyla asagiya atlayip otobusun tekerlegi altinda kalmasini izledim..cocuk hastanede 5 ameliyat gecirmesi lazim ve eski haline gelecekmi belli degil..simdi o babanin yerine kendimi koyuyorum o otobus soforunu bana verseler nabarim diyorum bi habere bakiyorum..burda önune geleni ahbabi arkabasi yada selam getireni yada siyasi uzantisi olup onlari şöför yapip bu kadar insanin hayatini riske atan belediyeyimi yoksa şöförümü............. yapmak lazim